Търся курс/човек, който да ме научи как се продава в Амазон

Photoeditorist

New Member
Търся курс/човек, който да ме научи как се продава в Амазон и при двата плана:
Индивидуален и ФБА.

Доста информация изчетох и разликата в двата плана май е:
Индивидуален – по-малки такси, повече работа, хиляди изисквания за спазване
ФБА – повече такси, по-малко работа

Темата също може да се превърне в дискусионна, ако има хора с опит, които могат да дадат съвети.
 
Това ти е най-най-малкия проблем. Плановете са 2: Individial/Personal и Professional (за НАД 40 предмета/месечно, за Companies). Professional няма НИЩО общо с FBA, нито задължение да продаваш през него. Масово хората са си Seller fulfillment на предметите.

Да те научи някой, едва ли. Разрови се из старите теми във форума, напиши в търсачката „Amazon“ и виж последните дискутирани теми от последните 3- -4 месеца с пикантна информация по тях и надълбоко.

Съветът е първо изчитане на всичко, преравяне на fB Groups дали има български такива и четене и там също, че накрая въобще осъзнаване дали е нужно на този етап стартиране ПЪРВО там, и чак тогава регистрация/профили. Верификационни документи ще искат, да се има на предвид (да, пак посочени в някоя от другите теми + fB).
 
Приятел се занимава точно с това от известно време "Михаил Великов". Споделя всичко което знае напълно безплатно!
 
За да не отварям нова тема ще използвам на колегата.
Та, подготвил съм ebook, която смятам да я пусна в Amazon Kindle store. Проблема е, че или не успявам да намеря пълната информация или не търся както трябва.
Ще е self published и не мога да разбера какъв акаунт ми трябва - личен или бизнес. Някой има ли представа? Комисионни, такси съм ги видял и съм решил в кой диапазон да се носача, но ме притеснява какъв акаунт да си отворя.
 

Горе