Търся малко насока

Gqvola

Member
Здравейте. Поздравления за хубавия и полезен форум. Сега да се опитам по същество. От скоро чета темите и може да се каже, че ми е ясно как да се започне и какво трябва да се прави, за да имаш успех,като изключим късмета. Притеснява ме само, ще уцеля ли правилната ниша, защото макар и нещо да ме влече, не значи че ще има успех. Проблемът е и в това, че как да намеря и разбера кои афилиейти са надеждни в дадена сфера, която не е коментирана тук. Честно казано малко ми е каша от толкова информация. Благодаря на отзовалите се.
 
От: Търся малко насока

Как разбирате кои афилиейти са истински и плащат и как да ги търся. Пример за тема Буукване на екскурзии
 
От: Търся малко насока

Бихте ли ми препоръчали някой, който се занимава с изработване на сайт, съответно и да е добър със SEO. Може и колега от форума няма проблем. Също и добра фирма за хостинг и домейн. Знам че мога да си сваля темплейт и аз да си го правя,но освен мен сигурно никой друг няма да го намира. Може и на лично.Благодаря.
 
От: Търся малко насока

Здравей и добре дошъл във форума.

Като цяло в темите за афилиейти има доста информация. Включително и сигурни такива.
Освен това сигурните сайтове са проверените, тях също можеш да ги намериш по темите.

За домейн и хостинг има доста фирми, както на EN така и на БГ пазара.
За SEO - включително статиите, сигурно това е най-голямата ниша във freelance раздела.
 
От: Търся малко насока

Какъв е проблема в мащабите. Да има доста афилиейти във форума,но доста от тях са отпреди няколко години и нещо не ми ги отваря. Не казвам че е много лесно, дори като ми направят сайта, но без нищо готово съвсем няма как да започна. Ще разгледам пак темите и когато имам сайт, ако имам конкретни въпроси тогава ще питам. Мерси за отговорите
 
От: Търся малко насока

нали трябва да докараш хора до сайта си , да кликат . за това ти говоря
Печеливш сайт не се прави за един ден, нито за месец, нито за година .
Успех!
 
От: Търся малко насока

Остави настрана нишата с букингите, отдели седмица, две или месец и потърси нещо с по-малко конкуренция и не толкова обемисто за като контент, защото в тази ниша е мазало, сам човек и с ограничен бюджет неможе да направи нищо по-различно от нещо посредствено и безперспективно.
 
От: Търся малко насока

Да така е и го знам. Затова искам аз да не се мъча да правя нещо в което не съм компетентен, а да си платя поне за основните неща. Гаранция никой не може да ми даде,че след това аз ще се справя да доразвия нещата.
 
От: Търся малко насока

Дадох го само като пример това за букингите. Може би се бъркам, но ако се насоча към нещо, което не е така масово и няма постоянно търсене от потребителите, то как се очаква да правиш продажби. Все пак не сме в 19 век, за да измислим топлата вода. Не съм наясно с маркетинга, но се предполага че Интернет е неограничено пространство и би трябвало за всеки да има място. За съжаление май ще разчитам на проба грешка.
 
От: Търся малко насока

Доста изчетох, а и продължавам да чета. Не мога все още да си отговоря на един въпрос. Да кажем с начален бюджет, който мога да отделя от 1000 лв, къде е по добре да се наблегне. Основните неща като изграждане и SEO ще ги поверя на фирма, защото аз и идея си нямам от това. Бихте ли ми отговорили конкретно и точно, какво да искам, когато дам поръчката на въпросната фирма. Дизайн или SEO, защото не знам с бюджета ми в какво ще се вместя. Каквато ми е каша може да ме извъртят както си искат. Благодаря
 
От: Търся малко насока

elenkov.net за сайта, а ти фирма имаш ли, ако нямаш си отдели едни 400-450лв за регистрация, откриване на банкова сметка, нотариуси, набирателна сметка и т.н.
 
От: Търся малко насока

Интересна дискусия и аз се мъчех да си направя сайт но се отказах, това не е за всеки, особено като не съм в час със SEO, домейни, хостинги, знам ги само като термини и долу горе какво означават! За това се отказах, направих си само един блог, който публикувам във фейса и на приятели и приятелски сайтове! Колкото пари, (и то не малко) имам ги инвестирам в сериозни проекти от които съм мноого доволна! Ако се интересувате аз съм Gogova Yuliya във фейсбук! Желая на всички успех!
 
От: Търся малко насока

За да имаш сайт не ти трябва фирма, но за да извършваш търговска дейност трябва.
 

Горе