Търся някой да ми набави фенове/без LJ/

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте,
търся някой да ми добави в една страница фенове. Но не се интересувам от фенове, добавени чрез кликджагинг, лайкджагинг и прочие. Т.е. искам феновете да знаят какво харесват, преди да го харесат. Набавял съм си фенове чрез останалите методи и очаквано динамиката е доста ниска след първоначалното добавяне. Страницата, към която искам да добавя фенове е с около 7 000 фена на сайт - агрегатор на оферти за колективно пазаруване.
Поздрави,
 
От: Търся някой да ми набави фенове/без LJ/

Най-добрия и качествен начин да си набавиш реални фенове е чрез самия фейсбук. 7000 фена ще ти излязат соленичко, но ще има качество. Трябва да се постараеш рекламата да привлича феновете, защото фейсбук процедира по следния начин: Ти даваш 10 долара и той показва рекламата дадено време и могат да я харесат да речем от 100 до 700(примерно) човека. Дали ще я харесат 100 или 700 зависи само от това колко привлекателна е страницата и колко хората ще искат да я лайкват.
 
От: Търся някой да ми набави фенове/без LJ/

Изобщо не ти препоръчвам да купуваш фенове по метод различен от лайкджак първо, защото е най евтино 2-ро, защото след 2 седмици постовете ти ще правят 20-30 рийч по какъвто и метод да са добавяни феновете
 
От: Търся някой да ми набави фенове/без LJ/

Почни да пращаш на приятели във началото покана за харесване и така ще стане по-добре те като харесат една снимка на страницата и веднага и излзиза ,че са я харесали и нейните приятели ще видят това и ако им харесва ще я харесат.
Със закупени LIKE по-добре недей.
 
От: Търся някой да ми набави фенове/без LJ/

Все пак по мое мнение е добре да има малко фенове за бройка без значение какви са и как са добавени, защото след това реалните фенове с покани или реклама в самия фб харесват по-лесно.
 
От: Търся някой да ми набави фенове/без LJ/

Ще го обмисля. За сега съм се спрял на колегата traiki, но ще обмисля и други варианти.
 

Горе