Търся партньори/дропшипъри за дрехи,маратонки,аксесоари и др.

webmast367

Well-Known Member
Здравейте колеги предприемачи!
До дни пускам онлайн магазин,в който ще продавам за сега мои стоки,които като количество и избор не са много и за това си търся партньори със стока,която да продавам от тяхно име,тъй като искам да продавам всичко а нямам наличен приход за нужната стока.

За момента сайта няма да го покажа по простата причина,че нито продукта е готов за добавяне,нито самия сайт е подготвен за стартиране дори логото не е добавено още макар да е изработено,не остава време просто,но ще намеря тия дни.
Имам работеща фирма,както и работещ магазин и всичко за да бъда легален,като магазина ще бъде пуснат в действие и той до дни просто за момента организирам нещата,което всеки знае,че е бавно и трудно!

Имам нужда от:
Дрехи (дамски/мъжки) (НОВИ)
Маратонки/кецове (дамски/мъжки)
Аксесоари (часовници,колиета и др.)

За момента друго не описвам по простата причина,че само от към аксесоари могат да бъдат изброени стотици различни аксесоара! Описвам предимно и главно,което ме интересува,но вие пак можете да си предложите продукта на ЛС и ще обсъдим нещата.

Предлагам Коректност и Продажби,които ви костват единственно малко отделено време да подготвим продукта за сайта ми и нищо повече!

Разходите,по сайта ми и всичко по него са си за моя сметка,както и рекламите,които ще получава.

От вас искам: Продукти,ваша цена на която продавате,и цена за мен за да сметна разликата и печалбата,която ще взимам.
Който има интерес нека ми изпрати на лично съобщение,с какви продукти разполага и на каква цена ще се продават,колко % ще ми е комисионната така да го кажем.
Ако стигнем до споразумение и решим да работим с някой ще ни трябват снимки на продуктите,описание,размери,информация,както и код на продуктите на самите снимки или в описание за да можем бързо и лесно да ви препращаме клиентите,когато поръчат.

След като ми изпратите продуктите си аз ще избера най-подходящите за мен,като визия и цена и ще ги добавя в сайта ми на цена,която преценя и ще започна да продавам.

При продажба ще се свързвам с вас и ще ви давам имена,град,адрес и телефон на клиента + код на артикула + допълнителна информация,ако има такава.
След като клиента получи стоката си сделката ще е осъществена и аз получавам разликата от цените (тоест моята комисионна)

Поръчки ще изпращам на имейл,като допълнително ще ми трябва и телефон за да ви осведомявам,че имате имейл с данни за пратка,която да пратите.

Пратките си ги пращате от ваше име,парите отиват на ваша сметка и прочие,ако мислят да ми пишат измамници не мисля да си говорим празни приказки и да си губим времето,така че не ви съветвам.

Като цяло,каквото и колкото да продам вие сте само на + и това е допълнителна продажба за вас без да е нужно дори да рекламирате или каквото и друго да правите.

Ако имате някакви въпроси можете да ги зададете тук в темата или на лично съобщение,както и скайп:webmast367
Очаквам само сериозни бизнесмени,с които да намерим общ план за реален бизнес и развитие. Поздрави
 
От: Търся партньори/дропшипъри за дрехи,маратонки,аксесоари и др.

Вдигам темата,очаквам още предложения!
 
От: Търся партньори/дропшипъри за дрехи,маратонки,аксесоари и др.

Здравей, и аз съм в подобна ситуация, но с тези стоки няма как, сега ще ти пусна лично.
 
От: Търся партньори/дропшипъри за дрехи,маратонки,аксесоари и др.

Здравейте,
Предлагаме дропшипинг на оригинални спортни обувки, маратонки, кецове, дрехи.
Информация можете да намерите тук: https://dreshnik.com/партньорство.html
Поздрави!
 

Горе