Търся партньори с големи FB страници - бг насочени

fifi

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Здравейте, търся партньор, който разполага с големи български фен страници.

Под големи имам предвид такива с над 50-100 хиляди фена. Може да се включат хора и с по-малко фенове, стига да са силно активни.

Ако са няколко страници - супер.

Малко информация за сайта:

Създаден е през 2012 година, но отскоро се започна усилена работа по развитието му. Работи с адсенс и адкеш. Към момента има малко трафик, но се работи по оптимизацията му и други канали за разпространение.

Тематика: Забавления - публикуват се ежедневно новини или интересни статии, свързани със забавления, филми, технологии и др.

В зависимост от човека, с който ще си партнираме и интересите на потребителите - тоест на какви публикации потребителите са най-активни, можем да ориентираме публикуване на контент главно там.

Какво предлагаме?

20% от чистата печалба на сайта. Това са приходите след приспадане на разходите (такива са само за хостинг и домейн).

Как процедираме?

Нашият партньор, който ще ни помага със своите активни фейсбук страници няма да се налага да прави абсолютно нищо по сайта. Тоест, ще получава обещаната печалба наготово.

Дори може да създаде авторски акаунт във своите фб страници, от който сами да публикуваме линкове към сайта, за да не бъде заангажиран.

Изискваме възможност за публикуване между 1-3 линка дневно само към един домейн като се гарантира, че няма да се злоупотребява и публикуването на линкове ще бъде съобразено с начина, по който се поддържа/т съответните страници.

Линк към сайта ще дам на лично на заинтересованите лица. Моля изпратете и страници, с които разполагате.

Ако има нещо неясно или имате допълнителни въпроси, можете да питате в темата или на ЛС.
Поздрави!

P.S.: Ако темата е за друг раздел, моля админите да ме извинят и да я преместят. Благодаря.
 

Горе