Търся писатели на статии - дългосрочно

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте!

Занимаваме се по принцип с писане на статии( главно на английски език), по-точно една от услугите, които предлагаме е такава и имаме интернационален екип за писане на статии, който сме си събирали с времето. Пишем статии за различни SEO фирми общо взето, обаче напоследък все се случва да се окажем в един момент претрупани с работа и трябва да работим извънредно, за да я завършим.

В този ред на мисли решихме с моя бизнес партнъор да потърсим няколко писатели на статии, които биха били готови за помагат в такива случаи. Т.е. работата им няма да е постоянна, а по-скоро когато се случи да имаме много поръчки и да трябва нещо да бъде свършено на деня, или до два-три дни. А ни трябват няколко хора, тъй като ако един се окаже зает, ще е добре да можем да разчитаме на някой друг като опция. Да не си слагаме всички яйца в една кошница както се вика.

Условията са следните:
Добро ниво на владеене на английски език.
Опит в писането на различен тип материали за онлайн цели: SEO статии, блог статии, прес релийзи, дори е-книги.
Ако имате активен PayPal акаунт е голям плюс.
Плащаме след като ни изпратите invoice за завършена поръчка, която ние сме ви възложили. Ако не знаете как се попълва инвойс, ще помагаме първият път.
Предпочитаме да плащаме по PayPal, с опцията "заплащане за услуга", а не "изпрати пари на приятел".
Задължително ще е да имаме ваш мобилен телефон, за да можем да се свържем с вас по-бързо и удобно, когато ни трябват услугите ви.

Работата няма да е постоянна. Ще разчитаме на вас в моментите, в които преценим че не можем да свършим даден обем поръчки за определено време.

За да кандидатствате можете да ми пишете PM. Опишете на две на три опита си, евентуално в кои категории сте добри, какъв ви е дневният лимит на работа( в брой думи) и ни направете оферта какво заплащане ще искате за 100 думи. За предпочитане е офертата да е във формат 0.00$, а не в 0.00лв. Най-добрите предложения откъм качество и цена печелят.

Също така - винаги сме в търсене на разни нешлифовани диаманти, на които им се работи по писане на статии на пълен работен ден. Така че може да ни пращате и оферти за bulk поръчки, т.е. от по 5 000 - 10 000 думи на дневна база. Но нали - да е обем, който можете да поемете и изпълните. Не сме фенове на това да се извиняваме на клиенти, защото някой писател не си е свършил работата навреме.

И нека в PM-а ви става ясно дали кандидатствате за позицията, при която ви даваме като имаме излишна работа, или кандидатствате за работата на пълен работен ден.

Също така имайте предвид, че ще искаме samples, които показват качеството на работата ви. Така че можете да си окомплектовате 5-10 статии, които сте писали за реални клиенти например, в случай, че ви поискаме да ни покажете такива.

Поздрави!
 
От: Търся писатели на статии - дългосрочно

Здравейте, интересувам се от обявата ви, но не мога да ви изпратя PM, защото имам малко отговори. Можете ли да ми дадете имейл на който да ви пратя необходимата информация.
 
От: Търся писатели на статии - дългосрочно

Аз също се интересувам от предложението и до 20-30 минути ще получите моята кандидатура :)
 
От: Търся писатели на статии - дългосрочно

Здравейте,

Офертата Ви още ли е валидна?
 
От: Търся писатели на статии - дългосрочно

Здравейте! Ако офертата ви още е валидна, бих искала да се включа към екипа ви :)
 
От: Търся писатели на статии - дългосрочно

Здравейте, и аз бих искала да кандидатствам за позицията, която предлагате когато имате нужда от допълнителни писатели, разбира се, ако офертата е все още валидна. Как бих могла да Ви изпратя samples?
 

Горе