Търся плъгин или алтернативен скрипт за WORDPRESS?

mnnedialkov

Member
Постоянно си следя скоростта на сайта и най вече причините при забавянията, защото както знаем, скоростта на зареждане е супер важна за адсенс рекламите!
Сайтът прави страшно много посещения от фб , доста добре опитимизиран е сайта, правя всичко, което зависи от мен, но елементите, които са извън сайта като скриптове, iframe-и и други, на моменти доста бавят сайта! А аз искам първото нещо, което да зареди, да са рекламите от адсенс!?
Има ли плъгин или някакъв скрипт, с който да определя кое да е с предимство при зареждането на сайта!

Направо умирам от яд в някои моменти, когато например фб се бави адски много или пък tyxo-то(тези дни нещо имат проблеми май, а и има сериоз. разлика м/у данните от гугълските анализи) или пък рекламите от други компании(на някои от тях, просто е ужасно слаба скоростта на зареждане) и тези неща, не искам да пречат на рекламите на гугъл!
Все още не съм получил някакво известие от адсенс ....
Но усещам, че това влияе негативно в/у кликаемостта на рекламите!

Ето анализ на скоростта на сайта, в момент, в който няма проблем и е натоварен с не малко души онлайн:
2.PNGPINGDOM.PNG3.PNG
 
От: Търся плъгин или алтернативен скрипт за WORDPRESS?

Отговорих ти в темата търся плъгин
 
От: Търся плъгин или алтернативен скрипт за WORDPRESS?

Не съм голям специалист, но за мен скоростта на зареждане от скрийншотите е повече от добра. Нямам представа за какъв сайт става въпрос разбира се. А от адсенс какво да ти пишат за скоростта на зареждане? Аз от години въртя реклами и доста дълго време сайта ми зареждаше бавно за около 6-7 секунди, никога не са ми правили проблем.
 

Горе