Търся си , работа онлайн

Чао,

"С какво мога да бъда полезна за вас и себе си ?"

На това само ти можеш да си отговориш! И явно си останала с грешно впечатление за форума. Това място не е маркетплейс като Bazar bege (@хейтър), а е предимно платформа където хората предлагат. Трябва сама да решиш с какво да си полезна на българите или чужденците, които евентуално ще стигнат до продуктите ти или услугите ти чрез Google и други платформи.

Пък и дори тук да имаше само купувачи, ако ние бяхме купувачи, ние откъде да знаем ти какво можеш да правиш, и как можеш да си ни полезна? Да не сме Ванга?

Пък и аз може да кажа, че ще си ми полезна като BDSM slave. Ще го направиш ли ако още 5 човека като мен кажат, че искат същото?

P.S. "свера" се пише "сфера".
https://bg.wikipedia.org/wiki/Сфера

Салути!
 
Последно редактирано:
Тц, слабо, много футпринтцъ.
 
Готова съм за вашите предложения! Как мога да навляза в тази свера ? С какво мога да бъда полезна за вас и себе си ? Имам желание да се занимавам онлайн с работа която докарва допълнителен доход! Предимно ме вълнува дропшипингът ? Бихте ли ми дали един старт и как мога да навляза в тази среда :) благодаря !
Добре дошла!
Първо, не се впрягай от лошото посрещане. Момчетата по дефолт страдат от дълбоки комплекси, а възможността да обсъдят нечия правописна грешка, е балсам за болното им его. Голям процент от съфорумците, начело с админа пишат полуграмотно, така че споко. ;)

Хубаво е, че знаеш какво те интересува, затова направо се насочвай към тази дейност. На първо време можеш да прегледаш темите, свързани с дропшипинг, за да се ориентираш какво се търси/предлага, условия и т.н. Би могла да се включиш в дадена тема с въпроси и предложения, както и да изпратиш лично съобщение на конкретен потребител, ако сметнеш, че можете да си бъдете взаимно полезни.

Пожелавам ти приятен престой и успех в намирането на доходна работа.

п.с. Дебела кожа също ще ти бъде полезна, за да не се впрягаш на мъжорлята. :)
 

Горе