Търся съвети относно бизнес с тенис маси / билярдни / дартс

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте,

Замислям се за бизнес с тенис маси / билярдни / дартс / вендинг машини

Сещам се за повече плюсове от колкото минуси в този тип бизнес - Вие какво мнение имате?

Чудя се да ли мястото да е изцяло и само за игра ( да няма напитки / храна )
Цената да се определя от времето а не чрез жетони ( относно билядните маси )

Според мен най - важният фактор ще бъде мястото и да ли ще може да привлече нужният брой посетители. Подобно помощение трябва да е голямо, да има простор.

* Една по - смела мисъл : всичко да е така автоматизирано, че да няма нужда от човек

В повечето зали в който ходя, когато си платя за тенис или билярд се пускат лампите над дадената маса.

Интересно ми е средно с даден поток от хора на колко време трябва да се сменя дадената маса - Разбирам, че това е фактор който е трудно определелим - защото зависи пряко от региона / възрастта и т.н

Надявам се темата да е полезна и за други освен за мен - Благодаря на всеки включил се
 
Сукното на билярда се сменя на 3-4 месеца, ако се играе много здраво. Струва 150-200 лв зависи пак какъв ти е билярда, аз имам 9-ка. Топките се сменят по-рядко, но пак се сменят, защото като падат на земята се деформират. Креди, щеки, накрайници са си комсумативи, които си се пазарят редовно, но не представляват кой знае какъв разход.

За тенис масата: Разходите са за хубави палки и за топчета, това е, няма какво друго да купуваш. Но за една тенис маса трябва по-голямо пространство от тази за билярд, имай го впредвид.

За джага: аз имам джага, която съм взел чисто нова и вече 6та или 7ма година се играе всеки ден не е мръднала. Консумативи нямаш там, само 1 топче е, ако е без жетони.

Това, от което много зависи състоянието на съоръженията е какви хора влизат. Ако пускаш много хлапетии, които не пазят, пиянки и всякакви други идиоти ще им разкажат играта за нула време.
 
Здравейте. Искам да попитам относно бизнес с билярдни маси. Според вас колко оборот може да се прави от 4ри билярдни маси, като за един час време се плаща 6лв, също в залата да има една джага и една машина за дарц? Мястото е много добро на 60м от 4ри училища. Друго да попитам, какви разрешителни трябва да се плащат, колко и какви данъци се плащат?
 
отиди в билярдна зала с тези параметри, поиграй 1 ден и брой колко хора има, колко играят и ще хванеш ориентир за оборота
 

Горе