Търся съдружници за международен инвестиционен проект

От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

за миньорство ли говориш или препродажба?
 
От: Re: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

За проекта на Ружа Игнатова ли става въпрос?

Да

Става въпрос за сериозен бизнес. Предпочитам да го коментираме лично с хора имащи интерес
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Обясни накратко в какво се изразява инвестицията и какви гаранции се дават относно възрващаемостта.
 
Re: От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Обясни накратко в какво се изразява инвестицията и какви гаранции се дават относно възрващаемостта.

Най-кратко казано си купуваш видео обучение, а срещу сумата ти давата като бонус монети. Ще станат крипто валута, ако се пуснат на крипто борсата. Промотират го като следващия биткойн. Потърси за onecoin в Гугъл.

Има хора от форума, които са инвестирали там. Лично аз не бих влязъл вече на този етап. Гаранция няма, че ще успееш да си върнеш парите. Най-евтиния пакет е 100 евро, а най-скъпия вече 18 800. Няма свободна регистрация. Бизнес модела е основан на МЛМ принцип. Имат вътрешна борса, където се продават тези монети, но има ограничения, според типа акаунт. Качвам и снимка от дашборда. Акаунтът си изби парите за пакета, но не е на печалба за сега.

z5RLgom.png
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Поредната пирамида, която ще завлече доста балъци. И този пичага - международен крупен инвеститор. Абе я виж първо как се пише бизнес на английски и тогава се прави на Белфорт.

мисля, че тук е мястото където мога да отправя апел към хора интересуващи се от краткосрочни и дългосрочни инвестиции с отлична доходност.

Не - не е тук мястото, където да отправиш точно този си апел. Тук повечето сме разумни същества.
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Както ivo1017 спомена, onecoin се очаква да стане следващия биткойн. Когато биткойн беше създаден никой не вярваше, че ще има успех, но такъв имаше и при стартова цена от 0.10 цента достигна до 1220$ за 1 биткойн. През 2017 се очаква да стане същото и с onecoin, като цената ще е между 500 - 1500 евро. Аз се занимавам с това от 6 месеца и ще Ви покажа снимка на моят дашборд за всички, които без да са участвали смятат, че това е измама и няма реална печалба. Бонуса се изплаща на седмична база Виж файлът 13366
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Както ivo1017 спомена, onecoin се очаква да стане следващия биткойн. Когато биткойн беше създаден никой не вярваше, че ще има успех, но такъв имаше и при стартова цена от 0.10 цента достигна до 1220$ за 1 биткойн. През 2017 се очаква да стане същото и с onecoinВиж файлът 13366

Хаххахахахах Боже слез и си събери вересиите...

Всеки се надява да се качи на влака с криптовалутата която да наследи биткойн. НО, как точно ще стане това след като:

А) УанКойн не предлага нов алгоритъм/протокол, а единствено предлага "ОБУЧЕНИЕ" как да търгуваме с УанКойн?

Б) Сървърите на които се "копае" къде са? Кой ги държи? Предполагам същата г-жа/г-ца. Биткойн централни сървъри НЯМА!

В) Д-р Ружа няма никаква представа какво всъщност са криптовалутите, и ги възприема само като някакъв нов вид MLM.

КАжи чЕстно!
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

До автора, правиш ли разлика между инвестиция и спекулация?
Иначе Понци схемите стават все по високотехнологични, но начина по който взимат хората решенията е непроменим, следствие на "еволоцията" на лимбичната ни система :)
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Ако ви съпоставим с другите криптовалути в пространството, къде сте вие?

Аз бих казала, че ние сме много различна криптовалута от другите на пазара. Има различни начини да се диференцира една валута и единият от тях е програмисткият код. Но нашата валута не се диференцира по това. Една от първите криптовалути сме, които започнаха централизирано. Това значи, че ние правим бранд на валутата, помагаме на хората да я копаят, защото не е никак лесно да се копае. Човек трябва да е много технически грамотен.

Нашата идея беше OneCoin да стане като Facebook. Защото кое беше най-интересното през последните години - iPhone, Google, нещата, които ползват всички. А криптовалутата беше нещо само за елита. Така че сега ние се стремим да я масовизираме. Но за да стигнем дотам, ние трябва да помагаме и трябва да обучаваме.

Ние не продаваме по принцип криптовалута. Каквото ние правим, е да продаваме обучителен пакет. Това значи, че вие може теоретично да си купите някакъв обучителен пакет и ако ви заинтригува вече идеята за криптовалутата, тогава вече може да се включите и да я копаете. Никой не копае насила.

А каква е собствеността на тази борса?
Това не мога да коментирам.

Тогава как да ви се довери някой, за да търгува вашата валута?
А кой е собственикът на BTC? Същото е. Ако те не желаят да коментират, аз съм последната, която ще коментирам.

СХЕМААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
 
От: Търся съдружници за международен инвестиционен проект

Тук така като гледам приходите са главно от продадените видеа на шараните. Пълни глупости като онези доминаторите. Изобщо не съм в сферата на криптовалутите, но четох една статия на въпросната и видях, че имат капацитет и уж копаят доста, при което веднага си задавам въпроса, защо по някакъв начин не се преструктурира цялото копаене в биткойни. Явно имат капацитет и ресурс за копаене е дори това да се потребителите им, просто не виждам, смисъл от това до копаеш валута за 2 евро вместо такава за 300 долара при условие че тяхната валута едва ли се сработва с онлайн магазини, докато в момента биткойна работи с онлайн магазини и веднага може да обмениш за нещо реално.

Но като цяло като видя плати си еди колко си за видео и имаме 530 000 потребителя не може да очаквам каквото и да било и то за тези цени дето са натряскали.....
 
Хохохо.

Въпросният господим, ме добави в LinkedIn (разширяват бизнеса, явно!) с най-безумното инвестиционно предложение, след като в 4-ти клас еднин съученик ме помоли да му помогна с 200 лева (сегашни 20 стотинки), но най-страхотно впечатление ми направи email адреса, който е посочил за обратна връзка: [email protected].

Дали все още има такива балъци в България, които да повярват на подобно нещо?
 
Евала и за "шано" идеята - не може да се оспори, че има талант да развие напълно безсмислена идея до такова ниво, че дори на световната сцена. Това не може да се отрече, че е истинска предприемачка и бая напред с материала. Който има по-гъст контакти с хора, знае за какви пари става дума при нея :)

Но иначе - пълна простотия, балъци по света има много и хората се възползват, тя - определено прави луди пари от луди балъци, което е супер похвално.
Иначе- за биткойна, да. Стана супер хит, супер много пари спечелиха някои, ама проблема е, че вторите не ги помнят. А тоя уанкойн е дори не втори, ами трети. Не си ли първи в тоя, както и във всеки бизнес обираш трохите. Вторите с лайткойна, който е много по-популярен и ползван не успяха да направят нищо подобно на биткойна, какво остава за нещо, което никой никъде не приема и не е конвертируемо :D

Иначе, браво - да направиш 100 милиона от такава простотия, трябва да си много добър в бизнеса.

Както казват хората - "без лоха и жизнь плоха" :D
 
Наистина ли вярвате, че нещата са баш както г-жа Ружа ги представя? Нищо не питам, само се записвам за темата.
 

Горе