Търся тема подходяща за блог директория на WP

toniintro

Active Member
Здравейте, трябва ми темплейт за WP за блог директория. Някой има ли представа къде мога да намеря. Обърнах Google нагоре с краката и не намерих. Не съм много на ясно с WP и за това предпочитам да захвана проблема с някоя безплатна. Някак си не ми се дават 200$ за да добия представа как се правят нещата.
Ще се радвам, аконякой ме опъти.
 
От: Търся тема подходяща за блог директория на WP

Честно казано не разбрах какво точно търсиш. Вариантите, както ги разбирам са два.
1. Искаш блог директория от типа на blogger.com, blog.bg и т.н където потребителите да си правят blogove. В такъв случай препоръчвам едномесечен subscription в http://premium.wpmudev.org/join/ , където ще намериш страшно много информация, теми, плъгини и уроци как да направиш всичко срещу 40$(можеш да използваш всичките теми и плъгини и след този един месец, което прави офертата още по-сладка)
2. Искаш другия вид блог директория - Т.е място където хората да добавят сайтовете/блоговете си (dir.bg gbg.bg и т.н). В такъв случай задължително погледни http://premium.wpmudev.org/project/wordpress-directory/ , който можеш да свалиш срещу 20$ или(както препоръчвам) да направиш едномесечен абонамент за 40$ и да свалиш и останалите themes и plugins. Системата поддържа VIP линкове и всичко :)
3. Някакъв друг вариант, който не съм разбрал и ако е това ще те помоля да разясниш малко по-подробно. Не съм сигурен дали има безплатни варианти и ако има едва ли ще са толкова добре нарпавени. Винаги има възможността да ги потърсиш по черните места в интернет, но определено бих ти препоръчал да ги пробваш и ако ти харесат да си абонираш поне за 1 месец в сайта им. Само така ще получиш официален съпорт, който може да ти помогне ако объркаш нещо, а и няма да имаш хакнати/теми с 100 линка в тях :).
 
От: Търся тема подходяща за блог директория на WP

Явно не съм се изразил достатъчно ясно. Искам да направя директория за блогове, в която собствениците на блогове да поставят блоговете си и евнтуално да може да се пишат ревюта към тях. Нещо от сорта на
Код:
 http://www.blogarama.com/
или
Код:
http://www.ontoplist.com/blog-directory/
. Като втория вариант е по-желан, но на фона на това, което предлагам не могада искам мксимума. :)
 

Горе