Търся човек за писане на английски статии на тема спортни залози

chaikata19

Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Търся човек за писане на английски статии на тема спортни залози , трябват ми 30-50 статии по различни ключови думи , моля пишете само на ЛС с оферта и цена на статия !
 
От: Търся човек за писане на английски статии на тема спортни залози

Здравей, заинтересован съм от обявата за писане на спортни залози. Понеже съм нов във форума, системата не ми позволява да Ви изпратя лично съобщение.

Имам шестгодишен опит като редактор (включително и главен) в спортна медия (при интерес мога да Ви изпратя линкове към мои материали). Ако говорим за футбол, имам задълбочени познания за английското, испанското и италианското първенство, добри по отношение на Бундеслигата и основни за френския шампионат, но мисля, че няма да ми е проблем да пиша и за него. Интересувам се задълбочено и от тенис, както и от други спортове. Като цяло не смятам, че има нещо, за което не бих могъл да напиша текст.

Относно цената, можете ли Вие да направите оферта? Тепърва започвам в областта на работата като фрийлансър и все още нямам изградена цена за услуги. Ще се радвам ако ми направите предложение за сума, която Ви устройва, защото все пак Вие възлагате работата.

Можете да се свържете с мен на скайп the_mess1ah.

Поздрави и хубава вечер,
Константин
 
От: От: Търся човек за писане на английски статии на тема спортни залози

Благодаря на автора за хубавите статии,за бързото и коректното отношение. Надявам се, че и за напред ще работим заедно. Препоръчвам и желая успех в новото му начинание.
 

Горе