Търся: Търся човек за преводи на статии

ads

Member
Рейтинг - 80%
3   1   1
Здравейте, група,
търся човек за преводи на статии от английски на български език.
Статиите ще са на медицинска тематика но са лесни за превод.
Моля при интерес пишете на имейл: [email protected]
Проектът е голям и търсим хора за дългосрочна работа.
 
Не знам дали човекът е некоректен или нещо друго се е случило, но аз не си получих плащането за доста на брой статии и не получавам никакъв отговор след като изпратих готовите преводи. Става въпрос за 75лв, което си беше няколко дни труд от моя страна и не смятам за нормално да не получа никакво обяснение за това какво става, ще ми бъде ли платено и кога...
 
Сега като се замисля...видях имейла на потребителя и се сетих,че му пращах примерна статия. Донякъде я хареса, писа,че щял да прати още статии, но така и не ме потърси. Трябва да се внимава с някои оферти. Не намеквам,че при мен е станала измама, но пак се получи неприятно. Жалко,че сте дали труда си на вятъра и на мен ми се случи преди време, но потребителя беше от друг сайт. Пратих му 10 авторски статии (за сериозни пари) и две седмици се крие. Дано все пак при вас всичко приключи благополучно!
 
Не знам дали човекът е некоректен или нещо друго се е случило, но аз не си получих плащането за доста на брой статии и не получавам никакъв отговор след като изпратих готовите преводи.

Работи се само след предварително заплащане.


Сега като се замисля...видях имейла на потребителя и се сетих,че му пращах примерна статия.

А той плати ли ти примерната статия?
 

Аха. Тарикат значи. А сега си представи 10 човека да напишат по една пробна статия - и която няма да плати... това са 10 статии. Някой хора така си пълнят сайта със съдържание.

Какво като е пробна статия - плаща се. И разбира се - първо се плаща, и после се пише.
 
Поръчките, които съм взимала досега винаги са били плащани след това, но пък съм имала късмета да попадна на точни и коректни хора, дори забавяне в плащанията е нямало. Единствено на доверие приех да напиша десет статии за много добра сума и изгорях, но не съобразих да поискам капаро.
В този случай си прав. Кой знае колко "пробни статии". е събрал за сайта си. Сигурно излиза с номера,че не е доволен от тях и после се покрива. Тук дори ставаше дума за превод на специфична тематика- здравна с доста медицински термини, т.е. труда е по-голям.
 
Аз ще следя моите статии дали ще се появат в интернет и ако ги засека, няма да оставя нещата така.
 
Зависи от принципите на човека. Някои хора дори и много болни се разплащат с хората, с които работят.
 
На мен също ми се е случвало да изпратя примерна статия и да не ми се заплати, не от въпросния потребител, но от други хора, даже си мислех, че щом е примерна статия и така е редно - подаряваш я един вид. После започнах да давам линкове с публикувани от мен теми и статии, така никой не може да ги ползва безплатно :) Но истината е, че никой досега не ми е плащал предварително - винаги пиша, пращам или пиша и публикувам и ми изплащат парите.
 
Отново изчезна и спря да отговаря. Очевидно няма да си плати, така че го считайте за измамник.
 

Горе