Търся човек с перфектен английски за превод (от бълг. на анг.)

Рейтинг - 0%
0   0   0
Статия на спортно-хазартна тематика от 800 думи трябва да се преведе от български на английски.

Не трябва да личи че е превод, а да е като писана от англоговорящ. Да не бъде буквален превод тип Гугъл транслейт с просто заместване на български с английски думи, а да се напише по начина, който ще бъде най-подходящ за статия на английски, задължително е да се променя словоред така че да пасне на английския начин на мислене и писане. Да се ползват най-употребяваните синоними в английския, а не просто най-точните еквиваленти на думите от българския текст. Може да се наложи и кратко проучване кой термин как точно се пише (и ползва масово) за да не се получат нелепи истории. Всеки е чел преведени новини и статии от англ. на бълг - повечето звучат глупаво точно поради буквалния превод - английската логика и изказ тече различно. Обратното също (предполагам, не съм англоговорящ). Ако не разбирате какво искам да кажа, не е за вас.

Заплащане: 35 лв. по paypal

При добре свършена работа мога да предложа още статии за превод. Изпращайте на ЛС някакво портфолио и накратко за вашия опит/образование с английския.
 
От: Търся човек с перфектен английски за превод (от бълг. на анг.)

Ми преведи статията с Транслейт и във Fiverr наеми някой англичанин/австралиец за 5-10$ да пренапише превода така че да се чете.
Колкото и перфектно да знаем английски,не можем да пишем като англо-саксонци.
 
От: Търся човек с перфектен английски за превод (от бълг. на анг.)

То май ще се окаже че Гугъл Транслейт се справя най-добре ...
 
От: Търся човек с перфектен английски за превод (от бълг. на анг.)

Ако промениш изискването за плащане да е по банков път, аз съм ок.
 
От: Търся човек с перфектен английски за превод (от бълг. на анг.)

Обявата е актуална. Пращам кратък текст на всички заинтересовани. Който иска да го преведе и да го върне, след това ще избера един или двама (ако попадна на качество и професионализъм), с които да работя дългосрочно - не много често, но системно и за години напред, без гонене на срокове т.е. няма да пречи на спешните ви поръчки, заплащане над средното със сигурност.
 

Горе