Предлагам: Уеб/Mobile Програмист за MVP проекти

Copywriter

Active Member
Рейтинг - 92.9%
13   1   0
Здравейте. Предлагам изработката на уеб и мобилни продукти, базирани на Python Django|уеб сайтове| и Python Kivy|мобилни приложения|.


Първо за мен. Завършил съм ФМИ Пловдив, Информатика и работя като Python програмист в Пловдив и търся нови проекти, които да ми помогнат да усъвършенствам уменията си и да експериментирам в нови области.


В идеалния случай търся 1 или 2 сравнително малки проекти, които да са в стил MVP(Minimal Viable Product), т.е напълно работещ уеб сайт/мобилно приложение, предлагащ основната функция, която сайтът/мобилното приложение ще предлага.


Портфолио:


Pokemon GO Mobile Chat - Мобилно приложение, което се свързва с хората, които са до 1 километър от теб и ви вкарва в обща чат стая, където можете да обсъдите къде са хубавите покемони :). Разбира се и двата потребителя трябва да имат програмата включена. Работи както за Android така и за iOS Цена на проекта: 350$


Семпъл онлайн магазин - Продукти/Форма за контакти/Оптимизирана за социални мрежи/Поръчки с наложен платеж. Цена на проекта на 350 лева.


Мобилна игра със въпроси - Силно вдъхновена от играта Стани Богат. Личен проект :)


Скрейпинг уеб интерфейс, всекидневно проверява 10,000+ уеб страници и преглежда дали има промяна в определен сектор от сайта - Използва се за проверка на конкуренцията от онлайн магазин и проверка кои продукти са намалени/увеличени. - Цена на проекта 150 лева.


Имейл и SMS маркетинг интерфейс - Създаване и изпращане на съобщения до списък с телефонни номера/имейл адрес. Цена на проекта 350 лева.


Работил по:


Цялостна дигитализация на ферма, събиране на информация от различни устройства във един панел. - Бях част от екипа, извършил проекта.


Цени:
Търся проекти, които да могат да бъдат изпълнени за 300-350 лева и поне към този момент смятам да отказвам по-големи проекти. 50% и подробно разписание на функциите, които готовия продукт ще съдържа са задължителни. Възможно е работа на процент от проекта, но това е нещо, което трябва да ме убедите :). Ако сте недоволен от резултата/комуникацията по време на проекта във всеки един момент можете да изискате капарото, като ще имате готов и работещ сайт преди да направите второто плащане.


Време:
Всеки един проект, който е със сложността на показан по-горе ще бъде готов до 3 седмици.


ВАЖНО:
Преди да започна работа ще разпиша подробен задание на проекта, на който задължително ще трябва да заявите, че сте съгласен с функционалностите, които са описани. Малки компромиси от моя страна са възможни, но определено няма да правя компромиси с добавяне на повече от 1 функционалност в края на проекта, без допълнително договоряне.


По време на девелопмънт, проектите ще се хостват в DigitalOcean/Google App Engine и при приключване на проекта, ще бъде безплатно преместен на хостинг по ваш избор. Хостингът трябва задължително да включва поддръжка на Python Django, което изключва shared хостинг. Хостинг от 5$ месечно в DigitalOcean е повече от достатъчен за да издържи нормално натоварване на сайта.

Мобилното приложение работи както на iOS така и за телефони с Android. За съжаление към този момент Kivy не поддържа Windows Phone, но пък в зависимост от проекта, приложението ще работи под десктоп версията на Windows.


Проектите са написани на Python, като кодът ще бъде подробно документиран, но определено няма да е лесно да бъдат правени големи промени от човек, който не е наясно езика. Във всеки един случай ще разполагате копие на кода, написан за проекта.


Дизайнът ще представлява семпъл bootstrap шаблон, като разполагам с няколко закупени или можем да поръчаме нов. Разбира се в цената е включена оформлението на сайта и промени по тези шаблони.

При допълнителни въпроси и поръчки, моля използвайте лично съобщение ;)
 
От: Уеб/Mobile Програмист за MVP проекти

Приемам също така предложения за non-profit проекти, както и евентуално такива, където да работя върху проекта за процент.
 

Горе