Фитнес сайт през Wordpress?

prophet

Active Member
Съжалявам за статиите си, мина около седмица, когато написах предишната си... Но за момента цъкам сайт, където се правят регистрации и за месец взимам 10-15 лв , което е добре, но друго си е поне 50 лв , пък и ако работата ти доставя удоволствие става още по приятно. Чудех се дали чрез Wordpress би станал сайт, подобен на - trenirai.bg
Целта ми е да има статии за начин на тренировка, по колко серии, и т.н. всичко свързано с фитнеса. Четох , че за година се плащало към 70-80 домейн + хостинг, което ако сайта ти печели поне по 20 лв на месец, е едно нищо за хостинга и домейна... Въпроса е как бих могъл да сложа реклами, даже си нямам на представа 1 човек, ако кликне на рекламата, каква сума дава. Рекламите обаче трябва да са някак, като се влезе в сайта един път в деня колкото души влязат, да има поне 1 единствен клик на човек. Ако не стане идеята с фитнес сайта, също съм се спрял на сайт за онлайн филми, пример -seriali.online/ В този сайт, като пуснеш плеъра да гледаш и искаш не искаш нямаш ли адблок ти дава да цъкнеш 2-3 реклами. Отворен съм към идеи, наистина много съм амбициран, знам, че парите ( повечето ) не стават за 1 ден, иска се постоянство и желание. Съжалявам, ако съм объркал темата.
 
Чудех се дали чрез Wordpress би станал сайт, подобен на - trenirai.bg

Въпросния сайт е направен точно с Уордпрес. Иначе за останалите въпроси - отдели известно време и чети. Ще намериш отговор на всички свои въпроси и после ще ти е много по-ясно какво да правиш.
 

Горе