Хакнаха на леля Веска АФЕРАТА-Който Ушев благославя това го сполетява !!!

niks

New Member
Томова за атаката в Афера.бг: Управляващите ме хакнаха!

Още преди обяд сайтът започна да се срива, специалистите, които го подържат, установиха още тогава, че има хакерски атаки и върху самия сървър, върху който е качена afera.bg. Увериха ме, че работят непрекъснато по отбиване на атаките и е въпрос на време да се оправи. В ранния следобед се възстанови за около минути и успях да кача публикация, че сайтът е хакнат и отново бе сринат. Появи се и текстът на турски на въпросните „Пазители на държавата” с оповестяването, че е хакнат.

Говорих с Явор Колев от ГДБОП. Той ми каза, че им е позната тази хакерска турска организация, която през 2004 година сринала сървърите на цялата държавна администрация. Сега компютърджиите работят, да видим какви са пораженията.

Турската хакерската група, която ви атакува, се нарича Milli Kuvvetler и прокламира идеите на тайната организация Ергенкон – знакова опозиция в Турция. Как това има връзка със сайта Афера.бг или по-скоро е някакъв камуфлаж?

- Нямам представа, но според мен, анализирайки на прима виста, някоя друга мръсна българска ръчичка се крие зад въпросните „Пазители на държавата”. Питам се и защо точно АФЕРА бе хакната и избрана за удар? Очевидно е, че е не случайност. Нямам никакви връзки и контакти, нито пък съм атакувала ситуации или процеси, свързани с Турция.

...........................

Турските хакери са на хранилка в ДанС и БОБ, защото от "българските" им колеги и чеп за зеле не става:lol:

АФЕРА......ЙОК
 

Горе