Хостинг и домейн за чужбина - UK/USA и България?

Krassie

Member
Здравейте и честита Коледа! :)
Искам да ви попитам какво е най-добре да направя, за да може сайта ми да се отваря бързо от чужбина и да има добра SEO оптимизация. Знам, че за SEO трябва повече работа, но мисля, че първото най-важно нещо е хостинга. По-специално се интересувам за UK, но искам сайта да се отваря бързо и в други по-далечни страни като Щатите например и, ако е възможно, и в България? Предполагам, че няма как това да стане с един хостинг, но все пак да попитам какви са вариантите?
Относно домейна предполагам, че за UK е най-добре сайта да завършва с .co.uk, но тогава трябва ли да имам и друг домейн за другите страни? Нещо като Ebay?
Имам и още един въпрос - тъй като в момента имам сайт, който е само на български, заради темата, която ползвам, искам да я сменя и да преведа сайта на няколко езика. По-добре ли е да направя изцяло нов сайт или да ползвам стария и да направя нов домейн, който да препраща към стария?
А, да, и за момента се търси най-евтиния и бърз вариант с възможност за надграждане, ако мога така да се изразя, за по-нататък. Затова ще степенувам страните по важност и това са UK, България, други европейски държави, USA и т.н.
 

Горе