Хостинг от dir.bg

ReminD

Well-Known Member
Абе туко що ги виждам за първи път тез маймунки : https://host.dir.bg/hosting.php , някой ползва ли ги? Въпреки, че както виждам, никъде не се рекламират и явно се чудят откъде да спечелят пари, но пък за сметка на това не знаят как да спечелят клиенти, е? Някой ползвал ли им е хостинга, аз все си мисля, че съпорта им ще е 24/7 offline , но нека да чуя мнения.
 
От: Хостинг от dir.bg

Те първо имаха безплатен хостинг, подобен на hit.bg, но преди повече от десет години решиха да го закрият и го направиха платен. Разбира се цените им не ставаха за нищо и всички се махнаха от там. Като гледам сегашните тарифи, не са променили много неща.
 
От: Хостинг от dir.bg

Много ми е интересно дали има и един човек, който им ползва хостинга, поне от предприемач.
 
Бе и да не го ползват, дир.бг съвсем не умират от глад. Поне, който е чел Капитал и е следил развитието на акциите им го знае. Последно на този умрел хостинг разчитат.
 
От: Хостинг от dir.bg

Все ми е тая колко акции имат, аз знам, че преди 8 години разглеждах всеки ден дир.бг, дали защото нямаше какво да правя, дали защото нямаше други подобни сайтове, но истината е че са тотално западнали вмомента, а пък каквито и акции да ми показват, истината е тази, която казах.
 
От: Хостинг от dir.bg

гледай да не ти се наложи да звъниш на съпорта когато са в почивка :mrgreen: (не е 24/7)

интересно ми е защо питаш за тях,предполагам от чисто любопитство ?
 
От: Хостинг от dir.bg

Влязох в дир.бг да разгледам, не бях влизал от години и им разцъках из сайта и видях хостинга.
 
От: Хостинг от dir.bg

На dir.bg единствената популярна услуга остана форумът им. Всичко друго е със силен мирис на нафталин. Отдавна мина времето на сайтове от тип Yahoo.
 
От: Хостинг от dir.bg

Не и вярвам аз на тези, особено като знам колко пари вземат под масата и какви далавери въртят с "маркетинг" компаниите, даже въобще не им вярвам, че са на загуба, бих предположил точно обратното - понеже са изпечени лъжци - ако казват, че са на печалба, значи са на загуба, и обратното. Така е то в бг медиите.
 
От: Хостинг от dir.bg

Е разбира се, аз ти говоря официално - неофициалното счетоводство не се публикува както знаеш
 
От: Хостинг от dir.bg

В крайна сметка не се ли намери някой, който да ползва хостинг услугите им? :D
 
От: Хостинг от dir.bg

E що бе кво се вайкате нали това го пишеш в проспекта на листването, кинтите от ИПО-то 60% или кво бе отива за развиетието на клауд системи та и хостинг в най-скоро време може видим по сериозен:D
 
От: Хостинг от dir.bg

Аз не знам какво толкова намират в дир.бг посетителите му... Въобще не влизам в този сайт, освен през мобилния за новини...
 
Re: От: Хостинг от dir.bg

В крайна сметка не се ли намери някой, който да ползва хостинг услугите им? :D
Аз от тази тема разбрах за тази им услуга. :) Не знам дали ще се намери някой ползвател тук, честно.
 
Аз съм ги ползвал преди години - 5-6 може би или повече. Беше нещо мега зле. Не помня какво точно, но липсваха много основни неща - от рода на поддръжка на htaccess примерно, изключително стари версии на софтуера и т.н. Мисля, че даже не бяха с apache тогава, а със Zeus уеб сървър, нямаше cpanel, а някакво жалко подобие, дето те са писали.

Съпорта също беше под всякаква критика. Спомням си, че ми писна от тях за около 2 седмици и написах една дълга "хвалебствена" статия за "хостинга" им и ги разнасях по форумите и където намерих.
 
От: Хостинг от dir.bg

и аз съм ги ползвал преди доста години. Но сайта беше доста простичък и не съм забелязал да липсват неща (аз толкова и съм разбирал тогава де). Сега вече поддържат htaccess. За другите неща незнам, но всеки може да си ги провери.
 

Горе