"ЧЕРЕН ПЕТЪК ОПТИМИЗАЦИЯ"

Дискусията в 'Web Development' стартирана от Anre, Ноем 22, 2018.

 1. Anre

  Anre New Member

  Рег.:
  Апр 23, 2017
  Съобщения:
  25
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  Предлагам интересна услуга за следващата седмица. Оптимизация на вашият сайт за "ЧЕРНИЯ ПЕТЪК". Ще се опитам с няколко изречения да обесня какво предлагам.
  Това е проста маркетингова стратегия. Използвайки това, че следващата седмица ще бъде седмицата на намаленията предлагам услугата "ЧЕРЕН ПЕТЪК ОПТИМИЗАЦИЯ". Тази услуга е за тези, които искат да достигнат голям брои клиенти през следващата седмица. За тези, които са нямали време да правят реклами и да оптимизират сайтовете си допълнително. Това, което предлагам е за тези, които искат следващата седмица да достигнат максимум посещения, както на магазините си в градовете така и на онлайн магазините. За всеки проект работя отделно и правя отделна оферта според изискванията на клиента. Все още не е късно и за тези, които искат да пуснат реклами в YOUTUBE. За тях изработвам видео реклами, които да се пускат на определени места в YOUTUBE. Маркетинговата стратегия включва изработка на рекламни материали и доста оптимизация.Така, че който има сайт и иска да постигне максимални резултати през следващата седмица може да се свърже с мен. Ще му бъде изготвена маркетингова стратегия по най-бързият начин за да постигне максимума на посещения от клиенти. Моля да ми пишат само хора с вече съществуващи сайтове и с вече съществуващ бизнес. Приемат се и поръчки на определени видове услуги. Като се добавя услугата в различни платформи, портали и сайтове с цел достигане все повече клиенти.
  ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО НЕ ЧАКАЙТЕ ПИШЕТЕ МИ !!!
   
 2. devilx

  devilx Well-Known Member

  Рег.:
  Окт 14, 2008
  Съобщения:
  1,871
  Харесвания:
  148
  Точки:
  63
  Ти сериозно ли говориш? Има 24 часа и говориш за оптимизация че да вдигне посещенията.. наистина ли си вярваш?
   
  sim5 харесва това.
 3. waldes

  waldes Well-Known Member

  Рег.:
  Февру 9, 2011
  Съобщения:
  3,390
  Харесвания:
  681
  Точки:
  113
  Това е за 2020г рано пиле рано пее.
   
 4. helf_php

  helf_php Active Member

  Рег.:
  Апр 16, 2011
  Съобщения:
  509
  Харесвания:
  68
  Точки:
  28
  Брато за 24 часа даже няма да можеш да им изкараш матриала в google. Един вид няма да имаш индексираната страница, която ще трябва да докара на хората посещения. Един тип: Първо пробвай на твой сайтове тогава работи с клиентски такива. o_O
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice