Чао на всички!

Sammy

Well-Known Member
Чао на всички, няма повече да ме виждате тук мен и моите копирани методи от разни бедни индийци. Няма повече да пиша малоумните си постове, камо ли пък да помогна на някого. Желая Ви успех в бъдеще и се надявам да не ви липсвам, защото вие на мен няма да ми, намерил съм алтернативен метод за контакт с хората, които ми трябват и които заслужават помощта ми :)
 
От: Чао на всички!

Що си тръгваш бе я как хубаво се палеше за щяло и не щяло. А нали преди малко щеше да ти е последния пост ?
 
От: Чао на всички!

Седи тука къде ще ходиш ? Стой си тука ! Слушаи ме мене.
 
От: Чао на всички!

Момчета. Ако беше поредния 14 годишен тийн, който не е дал нищо повече на форума освен излишен спам, ще разбера мненията ви, но не е така в случея. Жалко е, че ще загубим един от хората които са дали доста полезни мнения. Зареди хора като него се регистрирах тук. Ако сте си поиграли да четете мнения по-стари от 1/2 година, ще разберете, защо говоря така.
Прочел съм доста негови мнения, и смея да твърдя, че този човек определено ще липсва на форума като цяло. Изпращайте го както искате. Махайте и бели кърпички ако щете. Жалко е, че зареди нелепи дразги, губим поредния ценен кадър.
 
От: Чао на всички!

всяка тема е дразга.вече писах.няма тема в тоя форум в която да не се стигне до обиди и заяждане.рядко между многото безмислени злобни мнения може да се прочете нещо полезно което да е от полза за някой.
 
От: Чао на всички!

Ценния юзър сам си се загуби бе, какво сега да му се молим ли. Аз него откак го помня беше преди лапе с мерак и му се кефих (щото и аз бях така преди), после явно поназнаял тва онова, извадил некой лев и се наду до небесата и от тогава от него само хейт гледам :)
Аз пак ше кажем - това е от крехката възраст, като направиш някоя стотинка на тия години и те удря в тиквата да се мислиш за велик :)
 
Последно редактирано:
От: Чао на всички!

Малко си чел в такъв случей. Пумиите нашумяха през последната 1/2 година.
Въпреки, че имам регистрация от едва 8 месеца, следя форума от 3 години и знам колко качествени мнения и съвети са били дадени, включая и от Sammy.
Така, че арогантното и саркастичното поведение е абсолютно ненужно, да не кажа глупаво.
Време е да разберем, че дори да мразим даден човек, той може да ни помогне в даден случей, било то с ЛС, написан пост, публикация във форума и т.н. Редно е да се отърсите от този манталитет - "той не ми е приятен, да се маха".
Не знаете до кого ще упрете и какви съвети ще ви даде. Отнасяте се пренебрижително към хора, които в бъдеще може да ви изкарат от дупката.
 
От: Чао на всички!

Сами, нищо лошо не съм видял от теб. Само хубави неща мога да кажа по твой адрес! Добър човек си! Нещата малко загрубяха, но такива са времената във форума. Спомням си, когато се регистрирах, може би преди ~година, две, ТУК В ПРЕДПРИЕМАЧ цареше хармония . Всеки се стремеше да бъде в помощ на другия. Естествено, имаше спорове, но не и такива, каквито сега- "мерене на п..ки и пр.". Разбираме, че си се ядосал, но загърби проблемите и гледай по "розово" на нещата ;) И аз съм бил в същото положение и моя съвет е отдай се на почивка ден, два, а после като се завърнеш- не обръщай внимание на дребните детайли. Това е от мен и се надявам да размислиш!
Поздрави!
 
От: Чао на всички!


Това мойто май прозвуча по-хейтърски, от колкото беше вложено, ама бирите може да са ми разместили малко словореда :)

Иначе и аз съм отскоро, тия славните времена на форума ги пропуснах и сега наистина е малко повече сеир, отколкото другото, ама в крайна сметка сериозни хора като има нещата винаги могат да се обърнат и отново да стане така.
 
От: Чао на всички!

брат първо да ти кажа ,да затворим темата ,не злобей към никой...аз се издразних на това - БГ Селянията налазва и DP
Ако някой съм засегнал да ме извини!!!

на мен няма да ми липсваш,съжалявам,както и аз ако си замина от тук :)
 
От: Чао на всички!

Аз па на друго се издразних - ние тука магнизи ли сме се събрали да правим или да се цупим кой на кой какво бил казал. Глупости на търкалета, все едно сме в бгмама... боли ме честно казано кой на кой се сърди и тн :)
Да внимавам какво говоря, кой щял да ме вади от дупката - мене от дупката само дъртия ме е вадил няколко пъти като нямах едно време пари за наема и другото - сам с яко работа.... ако съм чакал на форуми да съм умрял досега :) Та дайте малко по-про да го караме, без разни сценки, цупения и тн, в крайна сметка не сме някакви лелки нали :)
 
Последно редактирано:
От: Чао на всички!

Когато се правят пари, показването на емоции е слабост. Важно е просто да си замълчиш, когато те нападат и да имаш предвид, че с тези хора бизнес просто не правиш.
 
  • Like
Реакции: adi
От: Чао на всички!

И аз Sammy го уважавам ,защото доста ми е помогнал , когато навлизах в нещата . Форума наистина беше много по-различен едно време , сега просто се напълни с некачествен материал . Аз , че съм хейтър , хейтър съм , то се вижда, но попринцип никога не съм хранил някой от по-старите потребители .
 
От: Чао на всички!

И преди съм го писала ... бизнес правилото за "първото впечатление" работи идеално и тук :) Tази тема и останалите изпълнения от снощи още веднъж го потвърдиха. Всеки има един шанс ( и той трае точно няколко секунди ) да направи добро впечатление, да спечели симпатии, от там нататък всеки за себе си е преценил дали иска или не иска да работи с отсрещната страна :)
 
Последно редактирано:
От: Чао на всички!

Не знам за какво казваш чао, но ако е за някакви изказвания в форума не си заслужава да обръщаш внимание
В нета всеки е най-големия няма смъсил да се тормозиш заради някакви ...
 
От: Чао на всички!

Имам чувството че съм в детската градина! Малкия с(п)ами пак недоволен нещо че баткото му изял саламчето от сандвича...
Научете се да разсъждавате като предприемачи, а не като тийн олигофренчета. И на мене много неща не са ми на кеф, ама и да седна да се оплаквам че тоз и оня ме обидил нищо няма да постигна. За мене сами се е доказал като малко дете, а аз такива хора не уважавам. Човек гради репутация чрез действия и отношение! С детски оплаквания доказва точно обратното - колко е слаб психически. Виж темата за ICN. Що те не се разреваха и не казаха "Повече няма да дружим с вас щото много ни обиждате"?
Ще ви дам подсказка - "Щото знаят как се прави бизнес и държат на взаимоотношенията с партньорите си и евентуалните такива!".

Един съвет от мен: Когато се гради бизнес, човек трябва да се възприеме като бизнес партньор който няма личен живот. Това не значи че трябва да се пренебрегва личния живот. Това означава, че място за емоции и лични отношения НЯМА! Един бизнес партньор и/или евентуален такъв ще очаква сериозност и отговорност, както и адекватни реакции при критика, а не отговори от сорта на разглезен тийн.

Все ми е тая за сами, той си има правото да се излага, има правото да остане във форума, има правото и да се разкара. Целта на тази тема е да покаже публично че е сърдит и демонстративно да се разкара. Еми пич, кво ни губиш времето? Ти какво, чакаш постоянното одобрение на хората ли? Да търчат след тебе и да разправят "Ех колко е велик с(п)ами, виж го на мама красавеца". Излизай от пубертета и се поосъзнай малко! Всеки иска да изпъкне, ама не това е начина. Верно ти изпъкна, ама що ли не по начина по който си представяше.....
 

Горе