Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

BullBlogger

New Member
Абе често ме питат за разни неща свързани с туитър и днес, благодарение на redrum най-после се наканих да сътворя втора статия за управлението на профилите ви в Twitter

Този път обаче, за разлика от съветите за трафик от twitter наблегнах основно на черното SEO. Койт го кефи да остави коментари тук или в поста. Ако пък толкова ви вдъхнови и метнете линк към статията (дори в туитър) ще бъда дори още по-щастлив.

Надавям се инфото да е полезно и природозащитниците да ми простят за нехуманното отношение към малкото беззащитно синьо пиле.

 
Да взема да вкарам малко интрига в темата?

1. туитър съди пет компании за софтуер спамещ мрежата
ето една от многото новини по въпроса http://www.techinvestornews.com/Tech-News/Tech-Bloggers/twitter-sues-five-major-spammers
ето извадка от делото http://www.scribd.com/doc/88195333/Twitter-Spam-Filing

2. един от най-популярните софтуери за управление на акаунти в туитър (сред съдените) цял ден е долу и като гледам коментарите из форумите никой не възлага големи надежди tweetattacks да се вдигне скоро
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

Благодаря за статията. TweetAttacks си замина завинаги. От известно време насам прекратиха продажбата на нови лицензи, както и супорта на безплатната версия. Поне обещават да продължат със супорта на платената (за тези които вече си я имат). Оглеждаме се за алтернативи. Малкото беззащитно синьо пиле почва да се мисли за лешояд.
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

Точно ти прочетох темата и се чудех дали при мен е проблема, че не мога да го отворя тоя сайт :lol: Статийката е добра, аз мога да те допълня с нещо.

Накратко каква е моята схема на работа:

- намирам акаунт в конкурентна ниша (разбира се, с много последователи и популярен)
- започвам да му следвам последователите

Има много сайтове/програми за туитър маркетинг, сега си играя с този - refollow.com, май 20$ беше на месец за един акаунт, 50$ за управление на 5 акаунта. Изпробвах му безплатната версия и си викам, що да не дам някой долар, за да видя за един месец какво може да се направи :)

Правя следните цикли - гледам кой от последователите на конкурентния акаунт е постнал в близкия час и добавям тези, които са постнали току що или в близките 10 минути (има си инструменти, с които могат да се сортират по такъв критерии). С една дума търся активните потребители. На 50 човека, които добавям, до 10 започват да ме следват. Понякога повече. Така добавям докато ми се запълни лимита. Не наведнъж, а малко по малко. След това оставям да престои ден - два и започвам да махам тези, които не ме следват. Така освобождавам място за нови и започвам пак. От скоро го правя, но ми се струва успешен начин за набиране на таргетирани последователи.
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

Няколко бързи туита :lol: и от мен.
Не съм имал проблем с прокситата и многото акаунти. Просто всеки си е таргетиран не само като профил, но и като туитове. Това е защото ботовете "слушат". :wink:
Толкова са тъпи горките, че може да ги литкате както си искате. Разбира се, ако имате сериозна цел, не се лигавите и спазвате правилата!
Не е задължително да си изнасилвате акаунтите. Имам акаунти с по над 8000 и не съм ги поитнал към домен, нито пускам туитове към домейна.
Развивам си ги. Тупкам топката. Ще им дойде времето.
Дръжте се като човек, а не като бот. Давайте на акаунтите глътка въздух. Ден без туит, ден без фолоу и ден без логване....
Не си губете времето! Това е правило номер едно. Оставете това право на другите. 10 мин, на ден на акаунт са ок. 20 акаунта ...200 мин.
Софтуер...Adder и Twidium. Имат и плюсове и минуси, но общо взето са най-доброто. Има и доста техники, с които и без софтуер може да правите много фолоувери на ден.
Разновидности на Redrum техниката. Използвайте хаштагове при търсене на инфо и за лов на фоловери. Намерете си съюзници. Във всеки акаунт имайте няколко силни съюзника - реални хора. Помагат и за ретуит и за разцъкване на теми. Ако мислите, че не е здрава работа и ако използвате акаунта си вместо патерица, т.е. да се подпирате на него за да не паднете, по-добре не се занимавайте с Туитър.
П.С. не четете статити на американски тутър гурута и социал медиа шамани. Половин Америка са туитър експерти, останалата половина FB!
Направете си собствена методика и да не ви пука.
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

Добре дошъл (защото не съм те мяркал преди) :) + репутация от мен за градивното мнение.
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

не четете статити на американски тутър гурута и социал медиа шамани. Половин Америка са туитър експерти, останалата половина FB!
Направете си собствена методика и да не ви пука.
И от мен зелено! :|
На вълка врата е дебел, щото сам си върши работата... :)
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

Благодаря, много мило! :roll: Не бях обърнал внимание на тези зелени индикатори.
Не пиша по форуми, но чух че Гугъл започнал да индексира по-добре профили и ще изкарва добри отговори на въпроси на добри позиции и реших да пробвам :beer:

Ще постна скоро още едно постче, което може и да е полезно на някой, за да върна жеста на гостоприемство и изчезвам.

:|
 
От: Черно SEO за Twitter (Не е за моралисти и природозащитници!)

Ако мога да допълня нещо. Намерете си влиятелни "приятели" в twitter оглеждайте се и са ослушвайте за, които - лесно ще ги откриете - политици, звезди, ПР консултанти, маркетинг мениджъри, Медийни представители, които дебнат туитовете. Така освен трафика, ще получите "рядкото" щастие да получите добра оферта, ако предлагате добър продукт - независимо - услуга, стока, информация - или интелектуален труд ...
 

Горе