Честит ти 42-ри Рожден Ден, Интернет! :)

Blinky

Owner
Първате осъществена интернет връзка се случва през 1969 година, катом от тогава са изминали 42 години. Сега интернет е навсякъде. Къде ли се сме сле 2-3, 4 години, но едно е сигурно след още 42 Интернета ще има съвсем друг облик и ще обхване всеки един аспект от живота ни. Нека ние предприемачите от форума му помогнем да стигне и още по-далеч.

internet.jpg

Честит му рожден ден. :)
 
От: Честит ти 42-ри Рожден Ден, Интернет! :)

ЧРД и от мен(задочно:)). Интернет в следващите години ще заема все по-солидни позиции, както в бизнеса, така и в социалното битие на човешкия вид. Традиционните медии, като печатните издания, в следващите години ще губят постепенно позиции и моето скромно мнение е, че горесмоменатите медии в рамките на 10-на години тотално ще фалират. Следвайки тази посока на разсъждаване, смея да твърдя, че нашата гилдия (в която все още се причислявам като абсолютно нооби) е поела по правилния път и рано или късно надъханите и перманентни потребители ще извлекат максимална полза от неизменните промени в тази насока.

ПП:BTW,кога е ЧРД-то на форума(админите ги е шубе да кажат кога е, тъй като ще има яко спам за черпене:)).
 
От: Честит ти 42-ри Рожден Ден, Интернет! :)

Пожелав ти го от все сърце и на всички тук - да се развиете и да допренесете на интернет да се развие и разшири, както в БГ, така и в световен мащаб. И аз съм на това мнение - вестници, списания, може и леко телевизията да замре. Ако изкарат тези IPad-и на по достъпни цени, както има такива алтернативи това ще е добро за всеки един. Един таблет от който да си четеш всякакъв бюлетин, сайт и какво ли не. А не да ходиш от спирката да си купуваш някаква шитня, за която се умрели не знам си колко дървета. Нито си Hi-Tech, нито си Green. А такива хора могат да си останат в развитието. :) Не говоря за старите поколения, а за новата генерация. Тези, които са набори на Интернет. :)

П.П: Ние не крием, леко не знаем коя е точната. знам че е Април (или някой друг месец, в началото на годината) 2006г. Но ние сме за идеята да почнем да го празнуваме някак. :)
 

Горе