Човек за Facebook кампании

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Трябва ми човек който може да изготвя качествени Facebook кампании за онлайн магазин (USA/ UK/ DE насоченост) като целта е положително ROI. Наясно съм, че това няма как да се гарантира предварително, но затова ще помоля за информация относно предишни ваши изготвени кампании и техния ефект и ROI.

Моля хора които ми обясняват дай да похарчим 1000лв и да видим какъв ще ти е резултата да не ми пишат.
Ще съм благодарен, ако личното съобщение напишете и какви са вашите такси за изготвянето на кампаниите.
 
От: Човек за Facebook кампании

Все още търся човек който с минимален бюджет да постигне положителен резултат. Става въпрос за различни проекти, като възможност за плащане мога да предложа:
- еднократно плащане за настройка на кампанията
- процент от печалбата при всяка продажба
- месечна такса за услугата
Вие сами си преценявате според вашите възможности кое е по-удобният вариант за Вас.
 
От: Човек за Facebook кампании

Колега, без да напишеш какво продаваш как очакваш оферта? Всяка ниша е строго специфична и за всяка трябва да се направи сериозен анализ. Както се сещаш никой не може да го направи по - добре от човека, който е двигател на бизнеса. Ако след като го направи му се дават 15 % ... това са пари на вятъра... все пак може и да не ги дава.
 
Все още търся човек. Не мога да задам само една определена ниша понеже се работи върху доста ниши от чорапи до прахосмукачки примерно. Това което искам е човек който успява да изгражда кампании USA,UK,DE с минимални цени за клик.
Имам продукт Х който се продава за 40 долара на мен ми струва 20, търся човек който в 20 долара реклама да успее да направи продажба. Нека ми пишат хора които могат да ми покажат вече реализирани от тях реклами, какви цени са докарали и така.
И цена за конфигуриране на една реклама. Търся човек за дългосрочна работа върху множество проекти.
 

Горе