Ще ме резнат ли от адсенс ако...

Здравейте!
Наложи се да пусна нова тема за моя проблем- понеже питах в една друга тема същия въпрос, но не получих отговор до сега. Извинявам се на модераторите - прощавайте. Ако съм в грешка изтрийте темата. Та на въпроса:

Искам да питам дали е позволено следното нещо:
Реклами на адсенс - които са изцяло внедрени в текста на статията
и реклами от Adnow - сложени във футера.
Дали ще си прецакам адсенса?
От (Adnow.com) се свързаха с мен и искат да им сложа реклами във футера. Чудя се дали да приемам? Не искам да си прецакам адсенса.
Очаквам съвети и препоръки!

От правилата на адсенс се разбира, че е позволено!
Страхувам се най-вече, дали тези въпросни реклами на аднау, няма да генерират реклами за възрастни и реклами от типа на хазарта - което вече си е НАРУШЕНИЕ на АДСЕНС-а!
Някой да е работил с тях?
 
Първо, тези Adnow.com искат да ти изкупят остатъчния трафик на ниска цена. Може би и за това искат да са във футъра. Чат пат от време на време се свръзват такива мрежи с нас и ни предлагат да ги сложим на някакъв CPM принцип, но цената е много смешна и до сега не сме имали желанието да работим с тях. Не знам дали и тези са такива, но така или иначе все още нямаш правото да слагаш повече от 3 Google рекламки на страница, и се чудиш предполагам. Мисля, че няма да е голям проблем.

Единственото, за което е хубаво да гледаш е какви реклами ти пускат. При нас искаха някакви гемблинг, което не ми хареса като идея и съответно им отказахме. Пак бих се замислил, ако парите бяха повече, но не знам. Все пак.

Не съм работил конкретно с тези, но ако дадеш повече инфо, може да видим за какво става дума. ;)
 
От: Ще ме резнат ли от адсенс ако...

woodmonster - а каква цена ти предлагат да ти дават?
 

Горе