Ъфилиейт програми - питане

imthedevil

Member
Добър ви ден,

Така, четох аз тука (всъщност продължавам да го правя) доста за Ъфилиейт програмите. До тук добре, но да питам искам следното - масово (освен ако не съм в заблуда) забелязвам, продуктите които предлагат тези сайтове са разни био-медикаменти (така поне ми звучат), средства за уголемяване на уя и так дале. Преди години бяха ми казали една приказка (която мисля и сега да е вярна), че ако предлагаш някакъв продукт (какъвто и да е), ако не вярваш и не си убеден, че въпросния продукт е читав и има полза от него, няма и да убедиш някой да си го купи. Та в този ред на мисли, аз този тип продукти не ги обичам - малко или много ми приличат на някаква до голяма степен измама и въобще не съм добре настроен към тях (и предвид горното не съм склонен да се пробвам с тях). Което ме води до въпроса - има ли програми (все пак, проверени или поне за които сте чували добри неща) в друго направление - техника най-вече (телефони, mp3 player-и и так дале в този дух)? Разбира се, мога да потърся в Гугъл, но остава въпроса - от къде да знам дали дадена програма е читава или е shit. Във всеки случай, за мнения по темата ще бъда благодарен!
 
От: Ъфилиейт програми - питане

има разбира се, просто в предприемач, забелязвам, че доста колеги работят с "медицински" аф програми но това не им пречи да продават доста добре.

ако търсиш друго работя с

cj.com

там има всякакви продукти, е няма такива за удължаване на оная работа

Плащат
 
От: Ъфилиейт програми - питане

Има, обаче комисионните са много малки и обикновено се плащат само при определени условия (ако има записани бисквитки на компютъра на клиента и ако клиента не си е затворил/отворил браузъра преди да си ги купи).

Това е най-популярната и най-непечелившата афилиейт програма:
https://affiliate-program.amazon.com/

Дават ти 4%, но не за всички продажби (вж. по-горе какво написах). Там пише "до 15%", обаче това важи само за някои продукти.

Има и други подобни афилиейт програми, но там комисионната не надвишава 10%, което си е направо подигравка.

Освен това конкуренцията е много голяма при подобни стоки. И се губят много пари когато клиентите отказват да платят (казват му "приятелска измама" - англ. friendly fraud) и затова не е много изгодно да имаш собствен магазин и да правиш "подаръци".

Може да пробваш да "продаваш" електронни книги от типа "как да забогатея на автопилот без да работя". Има голямо количество алчни и не много интелигентни индивиди, които могат да бъдат издоени, като се възползваме от тяхната алчност.

И аз търся добра афилиейт програма, която да разрешава собствени сайтове (white label), които да водят директно до страницата за плащане, като по този начин комисионната не зависи от бисквитки, обаче няма - всички подобни са за хранителни добавки и други подобни неща...
 
Последно редактирано:
От: Ъфилиейт програми - питане

ако търсиш друго работя с

cj.com
Плащат

А да попитам дали тези cj.com мога да ги ползвам едновременно с google Adsends и дали е разрешено от google на една страница да имам и двете
 
От: От: Ъфилиейт програми - питане

А да попитам дали тези cj.com мога да ги ползвам едновременно с google Adsends и дали е разрешено от google на една страница да имам и двете

няма логика да го правиш това, защото ако продаваш продукти през афилиейт линк и сложиш адсенс само ще даваш на потенциалните клиенти други места от където да си купят същия продукт
 

Горе