кинг-конг маркетинг

radeff

Member
Здравейте,

наскоро попаднах на една новина. Не мога да се сетя кой беше сайта, но тя беше за един сайт, който обявява 10 000 $ в конкурс "Който направи най-добра реклама на сайта, ги получава". Е впоследствие хората са се изпотрепали да рекламират сайта, като сайта отчита приходи от 10х10 000 след мащабната рекламна кампания и дават само 10 000 от тези приходи на "щастливеца".Направо ме изкефиха тея пичове. Реших да споделя тази стратегия.Очаквам вашите коментари, надявам се да се спретне хубава дискусия. :clap::oops:
 
От: кинг-конг маркетинг

...Е впоследствие хората са се изпотрепали да рекламират сайта...

излиза че най-добрата реклама е било обявяването на 10000$ гювеч - останалото вече е било верижна реакция. така че, ако бях аз на мястото на собственика, щях да си ги запазя 10-те бона и да обявя себе си за спечелил наградата! а на всички участници щях да пратя по пощата по 1 шише студена "Горна Баня" :D:D:D да пийнат малко за мое здраве хааа х аха ха
 
От: кинг-конг маркетинг

10k e нищо в сравнение с тия zanox
те даваха 2,000,000 $:shock: на тоя който им даде най-добрата идея за рекламиране, но конкурса беше преди 1-2 месеца, не помня точно :)
 

Горе