Предлагам: пращай към коша Блинки

ADO

Active Member
Рейтинг - 100%
11   0   0
Темата е за коша!
 
Последно редактирано:
Споделяте ли предварително списък, за да преценя дали си заслужава конкретно за мен тази услуга?
Ревюта предлагате ли?
Мен също ме интересуват тези въпроси. Може ли повечеко инфо. Какъв е апрулв рейта...в смисъл средно какъв в апрулв рейта. На 100 директории в колко е възможно да се добави сайта, ако реално отговаря на всички условия на самите директории.

Може и на лично списъка. ;)
 
Ако може информация и за мен на лично, бих се възпозвал от услугата съвсем скоро, ако наистина давате репорт на приетите заявки.
Домейна ми е от новите TLD и една мрежа директории (явно на един и същ собственик, поради сходността им) не ми я прие, не знам поради каква причина. Използвам личен списък за добавяне, но нямам времето да го направя, поради други ангажименти. Доколкото разбирам давате репорт, че дадена заявка е изпратена успешно, но не и че ще бъде изпълнена съответно без гаранция за срокове за добавянето й. ОК, това е достатъчно на този етап.. Подготвил съм необходимата информация откъм ключови думи и фрази, описание и заглавие, потвърдете на лично емейл за връзка, на който да ви изпратя "подготовката", информация за изпращане на конкретната сума и на чий IBAN точно по банков път.
 
Изпратено е ЛС на всички заинтересовани! :)
 
Здравей, аз също имам голям интерес към услугата!
Интересува ме освен тези 100 директории + предлагаш ли тоест повече от 100, както ме интересуват и всякакви други методи, с които да вдигна стартов Англоезичен трафик.. (не говорим за милиони) всеки човек посетил сайта ми е +

Поздрави!
 
ПРОМОЦИЯ! Първите 20 клиенти ще получат БОНУС "+20 сайта". (освен тези 100 сайта, ще получите добавяне в още 20 и то напълно БЕЗПЛАТНО).
 
Deleted post!
 
Последно редактирано:
Уважаеми клиенти, вече може да извършвате плащания и чрез Skrill!
 
Здравейте! Искам да ви съобщя само една добра новина и изчезвам! :) Вече мога да приема вашето плащане и чрез LeuPay Wallet, освен това, за тези, които не обичат ограниченията има опция директориите да се качат на 200бр. при това, само за цена от 18$ (спестявате 2$).

Желая на всички приятно приключване на уикенда!
 
Уважаеми клиенти, добавени са нови начини за плащане на услугата! Вече е възможно да платите онлайн чрез системата на ePay.bg, като посетите офис на EasyPay, чрез пощенски паричен превод към банкова сметка или чрез крипто-валутата Ethereum. Заедно с тези методи, аз съм единствения в този форум, който предлага разплащане общо чрез 11 начина.

Вашият комфорт е бил и винаги ще бъде приоритет за мен! Всеки ден се старая да автоматизирам нещата, затова ако и Вие имате предложение относно по-бързата обработка на нещата, винаги мога да приема съвети или коментари.

Приятна работа и спорна седмица на всички! :)
 
Последно редактирано:
Има интерес но ще изчакам някой да сподели дали е пробвал услугата и дали е читава.
 
Какво е DA на съответните директории? Стари ли са?
Здравейте! Към момента не разполагам с такава инфорация, но скоро ще се постарая да събера тези данни!

Желая ви весел и усмихнат ден! :)
 
Има интерес но ще изчакам някой да сподели дали е пробвал услугата и дали е читава.
Здравейте! Радвам се, че проявявате интерес към услугата! Може да проверите отзиви от мои клиенти в страницата ми с ITraider: https://www.predpriemach.com/trade/ado.10790/

Желая ви всичко хубаво! :)
 
Темата е за коша!
Защо "Темата е за коша"?
Имате предвид, че всички поръчки са изпълнени (или в процес на изпълнение) и не се заемате с нови или?
Защото моята все още не е изпълнена от 20 дни насам напълно, тъкмо щях да Ви питам на лично дали Бонусът за първите важи все още, но реших да прегледам темата преди това и видях това Ваше мнение...
Не ми е за срока, както казах и на лични, не ми е приоритет, но нямам и обратна връзка какво се случва...
 
Последно редактирано:
Причината за изтриването е това, че услугата временно ще е неактивна.

@TheCrazyBastard Извинавям се забавянето! :) Имате лично съобщение относно заявката ви.

Прияна седмица на всички колеги!
 

Горе