предлагам HIGH DA линкове + индексиране

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Здравейте,

предлагам HIGH DA профилни линкове, някъде има и контекстуални линкове, могат да се добавят на места анхор текст или да се използа naked url. Идеално е за диверсификация на линк профила ви. Аз използвах лично и видях полза от това нещо и ви предлагам това да опитате.

Пример:

ttps://vimeo.com/


Предлагам ви пакет от 50 линка от домейни с висок авторитет, но не лично мои, а такива които се предлагат безплатно. Сега ще си кажете е защо да ти платим за нещо което е безплатно. Да разбира се така е, но за повечето времето ви е ценно, а аз в момента имам свободно време. Плюс това заемам се и с по-важната част и това е че тези линкове трябва да се индексират в гугъл :) Плащате само за индексирани линкове.

Пакет 50 индексирани линка @ 50 лв


До 2 линка / 3 ключови думички ( ще се използва там където е ползволено, на другите места се поставя урл-то :) )

Мисля че цената от 1 лев е приемлива впредвид факта, че отнема доста време процедурата по събмит + индексирането на линковете. За желаещи може да измислим и custom план , няма проблем. Не се ангажирам с точен срок за изпълнение на поръчката, защото все пак ще ги индексираме в гугъл , но според личния ми тест отнема не повече от 2 седмици :)

Всичко се прави ръчно :) Използа се и личен метод за индексиране на линковете по бързо към гугъл :) В крайна сметка ще си доразвиете линк профила и това ще е чудесно за пред гугъл .


НОВО: 21.11.2019. г. => сега погледнах след около 2 месеца след тази акция която направих.. думичката от 2 страница е в топ 3 :) Честито
 
Последно редактирано:
Здравей, имам интерес към офертата но сайтовете ми са само на Кирилица не са англоезични дали няма да е малко подозрително за чичко Google?
 
Ок каква ще е цената?
 

Горе