проблем с домейните ми

vetzkov

Well-Known Member
значи купих си два домейна и ги насочих към блоговете ми в блогър както е описано навсякъде , но имам следният проблем когато домейните са написани без www. не ми ги отваря а вместо това отваря някакви реклами на годади . плс хелп . ето ги и тях:
www.bgtemi.info / bgtemi.info
 
Последно редактирано:
Всичко ли направи като хората... Арсенал наскоро пробва да прехвъли домеин по същият начин и нещо не се получи аз тези дни ще се пробвам и ще споделя

Можеш ли да направиш по същия начин рекорд за домеина без ввв
 
Код:
Name Server:NS33.DOMAINCONTROL.COM
Name Server:NS34.DOMAINCONTROL.COM
Това са дифолтните неймсървъри на татенцата за паркинг. Ако разкажеш накратко как го "връзваш" за блогър, ще се опитам да помогна.
 
ми аз правих всичко стъпка по стъпка от хелпа на блогър и ку.рец бате :), даже на срещата попитах ама се напих много и неразбрах дали някой ми е казал или не :)
 
ми и аз точно стъпка по стъпка а-у тва онова , но ефект няма , просто с ввв става иначе не става и тва си е
 
Ами недей да държиш блогове в Blogger. Ако прегледаш TOS-а им ще видиш, че не носят никаква отговорност за съдържанието ти... и освен това то не е твое а тяхно. Ако си държиш на блоговете, премести ги някъде на поне на евтин хостинг, за да си гарантираш стабилност дори на теория.
 
На един домейн смених редиректа от 302 на 301 и чакам втори ден да се случи нещо. Междувременно сайтът от редирректнат се "върна" в основно положение - т.е. пак си е хостнат (както преди да го направя 301). Писах на съпорта, но както винаги ми отговориха малоумно. Най тъпото е, че един mod_rewrite не бачка както трябва. Всички вътрешни редиректи ги праска като външни. Когато пък питах за този проблем, казаха, че трябвало да се обърна към специалист, не давали съпорт на third party applications. Ама, пичове, това си работи на други домейни, на вашия хостинг, бе! Тц, грешката е при теб, ми викат. Гадория!
 
фърст левел съпорта е шитав и отговаря глупости с копи пеист но ако успееш да ги убедиш че имаш сериозен проблем и ти редиректнат кеиса нагоре по веригата другите са много добри за 15 минути ми решиха проблема.... преди това ми отне 3 имеила и 4 часа борба докато ме прехвърлят.....

И сега чакам ли чакам....
 

Горе