проблем с плащане в ebay през paypal

s_dobrev

Member
Здравейте, от няколко дена не мога да извърша покупка през пейпал ако трябва да се теглят пари от картата.Картата е вързана отдавна към пейпал правил съм много плащания през нея има пари в нея и не е изтекла. Ако има пари в баланса мога да плащам но през картата не. Излиза ми това Моля дайте идея какво да правя

 

Прикачени файлове

  • екран.png
    екран.png
    156.1 KB · Преглеждания: 16
След като не става през PP through CC, то тогава си избери 2-рата сметка за ДИРЕКТНО CC и си въвеждаш картовите детайли в eB Checkout-а.

Другото е обаждане към PP Support и питане що не може да я ползваш за плащания, има ли проблем с нея. Ако не могат да я оправят, то значи остава да си извадиш нова карта, добавиш и verify, тогава да тестваш пак (ако и ТОГАВА е пак така, пак да не мож да се ползва И новата CC през PP за плащания било през eB или elsewhere), то значи е „Account-based“ проблемът, т.е. нещо, свързано с него, а не със самите 2 карти (което на този етап към днешна дата няма как да знаеш).
 
Благодаря много за включването Шерифе. Освен обаждането друг начин за връзка със подръжката няма ли (понеже английския ми не е добър)? Ако премахна картата дали няма да ми даде да я свържа пак?
 
По е-поща писане, чакане за auto-reply, после писане по същия въпрос пак и така дни. Обаждането е краен вариант, да, но същевременно бърз и често ефективен. А и вече таксуването към Ireland e колкото domestic разговор. Написването на текст за говорене в Notepad също е вариант, след него обаче on-the-fly оправяне.

Ако се премахне картата ще даде да се върже пак.
 
Благодаря отново Шерифе. Мисля че утре ще разреша проблема. Оказа се че съм надвишил лимитите за операции на картата за седмица, а патката в банката нищо не ми каза че имало такива лимити
 
Ахам, ясно. Обикновено всяка банка с картите ѝ има лимити (на един Google разстояние), само на зелената банка (2-рата по големина в BG) са „безлимитни“. Но не пречи да извадиш още 1-2 карти към текущата сметка, след като правиш повечко транзакции.
 

Горе