продавам no-hair-loss.info

Дискусията в 'Архив' стартирана от vetzkov, Окт 16, 2008.

 1. vetzkov

  vetzkov Well-Known Member

  Рег.:
  Юни 11, 2007
  Съобщения:
  1,784
  Харесвания:
  46
  Точки:
  48
  Професия:
  Бурсук
  Място:
  София
  продавам го пр3-ка е , не е продавал от 3 месеца някъде - не съм го пипал от 5 месеца де :) , на блогър е с къстъм домейн , в момента посещенията са по 15-20 дневно от гугъл предимно. отключвам статистика за заинтересовани.

  сайта си е с хубав контент , но ми е на заден план , стар проект и нямам намерение повече да го човъркам. всеки ще си прецени възможностите , с които разполага сайта и такам....

  ценичката съм я сложил 100 долара като начало - за по малко няма да го дам...
  нека бъде търг в случай че се появи по-вече от един клиент със стъпка 10 долара . търгът ще завърши 20ти октомври в 20:00 вечерта българско време.

  не продавам нито блогърски хостинг нито инфо домейн . продавам качествен контент , линк билдинг кампании(доста артикъли , една директори кампания , линк ексчейндж и малко коментари по блогове и форуми) и що-годе възрастен афилиейт блог, който е продавал и ще продава...

  П.С. знам че сме свободни хора , но ще помоля да напраиме една чистичка тема и мнения от рода "що толкова много" , "що толкова малко" , "абе ти луд ли си за кво го продаваш" , "аз за тия пари ще се ожена" и т.н. да си ги спестяваме.

  заинтересуваните могат да се свържат с мен по всяко време на лс или скайп ceci_vetzkov за допълнителни въпроси.

  поздрави , Цветан
   
  Последно редактирано: Окт 16, 2008

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice