Търся: реклама на сайт за колективно пазаруване

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте колеги,
търся да закупя или да се договоря с някой от вас за рекламиране на сайта ми за колективно пазаруване.
Сайтът ми го има в подписа ми.
Търся рекламодатели със сайтове-агрегатори на оферти за колективно пазаруване или сайтове за пътувания/туризъм с поне 1000 уникални дневни посещения.
Бих пробвал 1-2 седмици и ако ми хареса, бих предложил дългосрочно сътрудничество и дори % от печалбите на сайта си.
Вашите предложения може да ги изпращате на ЛС.
 
Практиката е да предоставиш xml с твоите оферти и който желае да те добави в агрегатора си срещу някакъв процент комисионна.
 
Практиката е да предоставиш xml с твоите оферти и който желае да те добави в агрегатора си срещу някакъв процент комисионна.

Наясно съм с практиката, но при мен е малко по-различно и няма как да се следят нещата чрез стандартните партньорски програми като на другите сайтове. Ще обясня на човек, който има агрегатор и проявим взаимен интерес как точно стоят нещата.
 
Мога да ти предложа iframe трафик, върши ли ти работа?
Той ще го препродаде, нали знаеш :D
 
Както и uphero спомена - и аз мога да ти предложа iframe трафик, и то точно по метода, по който ти го предлагаше.
 
Т.е. да разбирам, че и двамата не правите разлика между трафик и реклама?! Очаквам още спамери да се включат с изказвания по темата iframe трафик, макар че темата е друга!
 
Т.е. да разбирам, че и двамата не правите разлика между трафик и реклама?! Очаквам още спамери да се включат с изказвания по темата iframe трафик, макар че темата е друга!
След като си толкова светнат ще ни разясниш ли и нас лаиците разликата между реални импресии и такива в iframe с нулеви размери?
 
предлагам ти банер в сайт за филми,10 000 импресии на ден за 1 лев BG trafik
 
Последно редактирано:
xainov - Е, щом не искаш трафик - няма. Тогава ти предлагам банер реклама. Ще ти осигуря банер реклама точно по метода, по който ти предлагаше трафик за ифрейм. За повече подробности - на ЛС.
 
А аз ти предлагам на теб и останалите тролове да отидеш "познай къде" и да си навреш "познай кое" на "тайното" място. ;)
Интересуват ме уникални дневни посещения, не импресии. Както и от къде идват, колко време е средната сесия и т.н. Ако искам да си плащам за импресии, има далеч по-просперитетни сайтове, където да го правя.
 
xainov - ами ето, аз ти предлагам уникални дневни посещения, и то както ти искаш - с банерна реклама. И ще ти ги направя точно по метода, начина, по който ти предлагаше да работиш на другите. Но щом ти самият не искаш да се възползваш от своя начин на работа - тогава за какво говорим? Тогава излиза, че лъжеш другите.
 
Ти тъп ли си или се правиш на тъп?! Май първото, а? Колкото и да се дрънкаш, с опитите си да ме злепоставиш, си вкарваш само автогол. Къде в моята обява пише, че продавам уникални дневни посещения? Продавам трафик, гении. Правиш ли разлика? Да ти го спелувам ли? Трафик. Т-Р-А-Ф-И-К. И тук не става дума за моя обява. Става дума за това, че аз си търся реклама. И си търся реални посещения със сесии на 3 минути, а не трафик, сещаш ли се? За всяко нещо си има хора. За съжаление няма тъпанариуми, където да пратя теб и останалите псевдоинтелектуалци тук, пък и деградацията на някои хора тук е на такова ниво, че и в такива специализирана заведения (ако съществуваха) може би нямаше да ви приемат. Благодаря за ъпването на темата, между другото!
 
И си търся реални посещения със сесии

Точно това и ти предлагам - реални посещения, с банерна реклама, направени абсолютно точно по метода, по който ти работиш. Какво толкова неясно има? И тук вече нещата са пределно ясни: Ако твоите методи са чисти - самият ти ще се възползваш, ако си заблуждавал другите, ще бягаш надалеч от тях.

Освен реални посещения с банерна реклама, направени точно по твоя метод, мога да ти предложа и неограничен трафик, отново направен абсолютно точно с твоя метод, с ифрейм. Който вариант желаеш - от него ще се възползваш.
 
Копирай до край, зайо. И след това предлагай. Ама може и да е трудно. То самите операции copy и paste изискват човешки усилия. Успех, трол!
 
Незнам защо, но не мога да направя тема!
imigratnBG спри да цапаш!!!! Стига спами!

Направи си тема и си предлагай услугите!
Помислих си че трябва да имам определен брой отговори и така да направя ТЕМА, но.........
 

Горе