спам във форума

desper@do

Member
Не, че е голям проблем, но някой друг получава ли спам съобщения от потребител mislem с предложение за добавяне на сайт в директории и т.н.. срещу скромна сума?
 
От: спам във форума

По-лошото е, че добавя и в скайп и пише като побъркан и ако не му поръчаш от услугите, те трие :)
 
От: спам във форума

Човекът е креативен и явно търси начини да привлича клиенти и да работи. Доколко са успешни методите му е друг въпрос, но заслужава поздравления за усилията които прави, а не да стои и да чака наготово.

Пък що се отнася до съобщенията на ЛС - първо: това е нормална практика, когато видиш възможност да потърсиш контакт, да представиш своите възможности и ако има допирни точки да работите, и второ - толкова много теми има във форума и толкова много членове се възползват от опцията да пращат спам писма, та колеги: какво е по-различното? А? Значи вие може да спамите другите а вас не може да спамят? Е, това вече ако не е идиотско... здраве му кажи!
 
От: спам във форума

Не казвам, че не е нормално да пишеш на някого ЛС, просто ми идват в повече. Мисля, че ако имах интерес щях да му кажа, не е нужно да пишеш едно и също нещо по 10 пъти.
 
От: спам във форума

Мисля, че ако имах интерес щях да му кажа, не е нужно да пишеш едно и също нещо по 10 пъти.

Е, това вече е нещо друго, не го беше споменал това в първото си мнение, и за това така и писах. Едно питане е нормално в случая, и аз а вярвам и други са писали с предложения за работа, но десетина едни и същи писма... това вече си е спам.
 
Виждам, че момчето и преди се е изявявало.

Не знам кое е креативно и за какво да му пляска,м като ми звъни вечер между 19 и 22 часа по 2-3 пъти в продължение на няколко дни. Много яко :)
 

Горе