форумчето стана медийно известно :D

Тарикати много. Рано или късно ще си намерят майстора.
 
Виж файлът 14311


Виж файлът 14312

Който се разпознае, да се tag-ва.

@Blinky / …
Тагвай ме направо. :) Може да си сложете реалните снимки на аватарите и ще се видите по телевизията, хахаха. А колко често се случва вече да ни дават по ТВ-то и да не пишат ресурса, че чак съм спрял да му обръщам внимание.

Скоро пак ще ни дават. Не се притеснявайте. Просто каквото ни се случва си го споделяме....после става достояние за юзърите. :)

И в този ред на мисли има още няколко такива нови сайтчета, единия беше някакъв бизнес каталог, който днес един познат ми се похвали, че щял да влиза....спрях го. Искаха му 180 лева на година....а сайта му беше около 500-600 лева, демек за 3 години ще си купи още един сайт. Пълна глупост. Не знам тия хора как го мислят, но явно такива бизнесчета просъществуват поради ред причини, едната е много юзъри, другата е законите ни. И ето го и резултата. ;)
 
Последно редактирано:
Мда някой трябва да изяде дървото, щото много народ се връзва на такива шмекерийки.

Един ми вика - "аз съм от гугъл - не сте си платили годишната такса за да излизате в сайта" ахахахаха е нема теквиз нагълци :D:D:D
 
Мда някой трябва да изяде дървото, щото много народ се връзва на такива шмекерийки.

Един ми вика - "аз съм от гугъл - не сте си платили годишната такса за да излизате в сайта" ахахахаха е нема теквиз нагълци :D:D:D
Да, чувал съм за такива. Няма такава кретения. :) Ама като не знаеш, кво да правиш, верваш. Но има и друго, как е възможно да имаш сайт и да го пълниш със съдържание и в същото време леко да не ти идва акъла за това? :)
 
Щото повечето ни фирми са меко казано малоумници и пълни трагикомици. Има галфони, дето могат да дадът 2 бона на някоя месеста секретарка да им поднася кафето в кълчотеници, но няма да вложат в онлайн представянето си в нета...(бюджет за ит-та демек) за това тънат в прах и се чудят от къде им идва. На повечето са им пълнели съдържанието разни фирмички и "ХОП" лансери, но на секретарката като и звъннат от "гугъл", че не си е платила сметката и че сайта ще блокира :) и да видиш как се зарезва кафето и се пуска платежното :D:D За това явно има такава "ниша" :)
 
И не мен ми звънят упорито от някакъв регистър... https :// bgregistar. com/ даже не мога да ги слушам... 0988866216 и 0988866218 (Имат и още няколко номера) въпреки, че им отказах, са супер нагли. Щели да ми изпращат фактура. Чиба бе боклици. Скоро ще намеря време да подам един съдебен иск срещу тях.
 
Да тия са особено иниациативни :) Но все пак, за разлика от другите нагълци, тия предлагат нещо, до като нагълците - тяхното си е чиста измама
 
И за да не отварям нова тема, а се надявам някой друг да е попадал на това. Да сподели, аз ли нещо се бъгвам или има нещо ново на пазара. Днес ми звъннаха от номер, който си наподобява стандартен мобилен, но като вдигнах се включи един глас записан на нещо като тел. секретар, който ме "пична" за някакви тъпи продукти и спря. След това никой нищо.....това нещо ново ли е или трябва да спра медикаментите. :) :) :)
 

Горе