Article: ИТ бизнес за един милиард долара

coolice

Owner
не че нещо ама поредния софтуер който то следи и качва данните да ги ползват :) и се налага като мода :) колко е гот да те следя и да ти се качват данните (а ако може да ти копне и целия фоунбук) за да знае кога приятелите почват да използват апликацията още по гот :)

Иначе спуер стаййка stoineff, аз просто не ги харесвам такива софтове...
 

stoineff

Well-Known Member
Въпросът е, че потребителите са леко като секта... Създават съдържание, което после сами ползват. За сега компанията има доста ниски печалби. Google обаче ги иска, а щом те ги искат, започват да ги искат и други.. няма да се учудя, ако продадат апликацийката и за повече от милиард.. Идеята на статията беше да дам пример за предприемачески дух.. а освен това е и актуална новина от последната седмица.. мисля, че мястото и е тук. :), аз участвам по два проекта за създаване на апликации и за това ги следя трендовете... Нали след 3-4 години трябва да сме в крак с времето :)
 

coolice

Owner
Ако ги разбираш нещата подкарайте битмесидж на андроид почти е тръгнало със sl4a от любител който се опитал да го пусне (тоест тръгнал е ама краши)

https://bitmessage.org/forum/index.php/topic,2520.0.html

с малко по приятен юзер интерфейс ще стане популярно ако не да се продава за пари за слава със сигурност :) няма конкурентен проект или поне не се очаква в близките месеци освен едно Frog, което частично ще работи със сървъри
 

Горе