B2B Плащане

Дискусията в 'Банки - Банкови Карти' стартирана от tatriki, Ноем 14, 2016.

 1. tatriki

  tatriki Member

  Рег.:
  Март 20, 2008
  Съобщения:
  56
  Харесвания:
  1
  Точки:
  8
  Пол:
  Мъж
  Професия:
  SEO Leam Leader - Local and Organic
  Място:
  Varna
  Започвам B2B бизнес със щатски клиенти и понеже трябва да ги таксувам за услуги всеки месец ми трябва начин на плащане. Понеже знам че там най много използват кредитни карти за плащания, а фирмата ми е регистрирана в България, кой е най-добрия начин да им взимам пари така, че и те да са по сигурни и моята фирма да е доволна
   
 2. Attacker

  Attacker Active Member

  Рег.:
  Септ 7, 2008
  Съобщения:
  713
  Харесвания:
  183
  Точки:
  43
  Кредитни карти използват физическите лица, но при бизнеса поради редица причини преобладават преводите, особено ако става въпрос за плащания, по-големи от няколкостотин долара. Но все пак можеш да дадеш възможност на клиентите да изберат дали да ползват кредитна карта, или да ти платят чрез банков превод. Има редица онлайн платформи за издаване на фактури, които ти позволяват да приемаш плащания с кредитни карти, например FreshBooks.
   
 3. Blinky

  Blinky Owner

  Рег.:
  Апр 12, 2006
  Съобщения:
  23,046
  Харесвания:
  1,567
  Точки:
  113
  Пол:
  Мъж
  Професия:
  Dev
  Място:
  Sofia
  Сложи и опция PayPal. Доста от клиентите ти ще искат и това да го имат като опция. Иначе виж още Srill - тя също обработва кредитни карти, PayPal също, ако регистрираната фирма е там в Щатите. Но, ако искаш и по-добра конверсия - работи с чуждестранна фирма, за предпочитане на локалния пазар, на който са и клиентите ти. Някак повече доверие вдъхва и няма да имаш проблем с колебанията на потребителите дали да ги чарджне някоя фирма от България. Може да ти се струва глупаво, но ти го казвам от опит. Някои са просто предубедени. ;) Най-лесният начин да разбереш е да видиш конкурентите ти какви методи за плащане предоставят и да извадиш тия, които са топ поне при трима. А вече колко системи искаш да поддържаш, сам ще си прецениш. ;)
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice