Dropshipping - производители на мода в България

Дискусията в 'Дропшипинг' стартирана от Павел Христов, Апр 16, 2019.

 1. Павел Христов

  Павел Христов New Member

  Рег.:
  Септ 26, 2018
  Съобщения:
  12
  Харесвания:
  3
  Точки:
  3
  Пол:
  Мъж
  Привет

  ние сме "Богара" ООД, един от най-големите производители на мода в България, собственик на две модни марки - "Pause jeans" и "Negative". Нашата компания е основана през 1999 г., имаме доста голям опит в производството на облекло CASUAL.

  Горди сме да кажем, че ние произвеждаме висококачествени дрехи с уникална визия, всички направени с превъзходни платове и материали от Италия.

  Нашите дизайнерски марки са водещи на българския моден пазар. С абсолютно уникални дизайни, нашите платове комбинират комфорт със стил, иновации с качество, помагайки на модните съзнателни хора да изработят своя перфектен външен вид.

  Pause Jeans вече има магазини в едни от най-големите градове в страната, също така имаме клиенти от Полша, Румъния, Украйна, Словакия и онлайн магазини, но бихме искали да разширим пазара на нови пазари в бъдеще.

  Ще бъдем много доволни, ако вие, като голям дистрибутор и търговец, отделите малко време, за да потърсите себе си в нашата работа. Бихме искали да оставим нашите проекти да говорят за себе си. Моля, проверете ги на нашите уеб страници


  www.pausejeans.eu

  www.pause-negative.eu

  www.resellers.pausejeans.eu

  www.negative-online.com

  www.pausejeans-online.com

  www.facebook.com/PauseJeansOnline/?ref=bookmarks

  www.facebook.com/NegativeWear/?ref=bookmarks  Предлагаме стоки от предишни колекции и нова колекция. Търсим дистрибутори, търговци на едро, търговци на дребно, доставчици и магазини, които да ни помогнат да разширим продажбите си. Ще се радваме, ако се свържете с нас, за да споделите с нас какво мислите за нашите колекции и искате ли да работите с нас. Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да попитате. Можете да се свържете с нас по имейл или на телефон + 359 886 333 666


  С най-добри пожелания, екипът на Pause Jeans!
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice