NL & FR VPS ★ 4GB RAM | 45GB SSD | 2 vCPU | 9,99 $/m ★ Безплатен Тестов Акаунт

Дискусията в 'Наети Сървъри и VPS' стартирана от Value, Юли 14, 2016.

 1. Value

  Value New Member

  Рег.:
  Ноем 11, 2008
  Съобщения:
  23
  Харесвания:
  2
  Точки:
  3
  Здравейте,


  Казвам се Николай и от 2008 се занимавам с хостинг. По-конкретно, споделен хостинг, виртуални и физически сървъри и тяхната администрация. Професионално съм работил в хостинг компании като Хостинг Инжинер и Системен Администратор. Личните ми клиенти са от години с мен и не са ме намерили чрез реклама, а от препоръки. До момента нямам клиент, който да е избрал друг провайдър. По тази причина реших да започна активна реклама на услугите ми.


  Както описах, имам опит в малки компании, както и в много популярни такива. Може би причината клиентите ми да са доволни е че знам как да поддържам мултимилионни платформи и прилагам това в хобито ми. Опитвам се да съм максимално честен с моите клиенти.


  Ако сте работили с големи компании най-вероятно ви е омръзнало да ви прехвърлят от отдел на отдел, да чакате с часове някой да ви реши проблема или да се занимавате с надменни администратори, които по подразбиране мислят, че проблема е във вас. Ако нямате възможност да плащате високи такси, най-вероятно вече сте разбрали, че с ниски цени, получавате сървър намиращ се на платформа с много повече сървъри, от колкото хоста може да поддържа. В резултат най-вероятно сте имали сървър с достатъчно ресурси на хартия, но в действителност работещ много по-бавно от очакваното.
  Моите клиенти не се сблъскват с нищо от това. При проблеми се контактува директно с мен, цените са ниски, тъй като не съм инвестирал в инфраструктура - тя се изгражда с броя на клиентите. Всички ноуд-ове имат предостатъчно резерви, което мога да докажа с графики при нужда.


  С описанието до момента, се опитах да загатна за моя професионализъм и да опиша моите виждания. Ако смятате, че имате нужда от нещо такова, може да изберете моите хостинг услуги.


  Базовите ми пакети може да намерите на сайта ми - LimeISP, на лично или в темата


  С няколко думи - сигурен съм, че местата на които ще намерите сървъри с моите характеристики, цена и качество, се броят на пръсти. Като в това не включвам overselling компании, където може да получите VPS с 4GB памет, който да се държи като сървър с 512MB памет. Разликата ми с тези компании, които са близки с цени като моите е че при мен получавате безплатна администрация и качествено отношение към клиента.
  Безплатна Администрация!
  2 vCPU
  45GB SSD
  4GB Памет
  50TB Трафик
  Безплатен Бекъп и Мониторинг
  Франция
  9.99$


  При всякакви въпроси (дори хейтърски) съм на линия да отговарям
   
 2. jair

  jair Active Member

  Рег.:
  Март 3, 2013
  Съобщения:
  401
  Харесвания:
  145
  Точки:
  43
  От: NL & FR VPS ★ 4GB RAM | 45GB SSD | 2 vCPU | 9,99 $/m ★ Безплатен Тестов Акаунт

  Какво включва безплатната администрация? Пълна такава ли е, т.е. поддържане на ъпдейти на VPS-а, евентуално конфигурация на уеб сървър, кеширащи плъгини и подобни?
   
 3. Value

  Value New Member

  Рег.:
  Ноем 11, 2008
  Съобщения:
  23
  Харесвания:
  2
  Точки:
  3
  От: NL & FR VPS ★ 4GB RAM | 45GB SSD | 2 vCPU | 9,99 $/m ★ Безплатен Тестов Акаунт

  Администрацията включва всичко необходимо за подкарването на най-популярните конфигурации (LAMP, Hardening и тн). Тъй като операционните системи и тяхните модули са толкова много, не е ефективно да започна да изброявам примери. Затова най-добрата практика е всеки потенциален клиент да разпита какво точно му е нужно и аз да потвърдя дали мога да го поддържам.

  В тази насока съм предвидил и безплатен тестов акаунт за всеки желаещ да пробва услугите.
   
 4. Deyan Kostadinov

  Deyan Kostadinov New Member

  Рег.:
  Ян 16, 2011
  Съобщения:
  6
  Харесвания:
  2
  Точки:
  3
  От: NL & FR VPS ★ 4GB RAM | 45GB SSD | 2 vCPU | 9,99 $/m ★ Безплатен Тестов Акаунт

  Здрасти

  Имам няколко въпроса, които може би са важни и за другите потребители:
  1) Машините, на които хостваш твои ли са/под наем или си някакъв реселър?
  2) Ако са твои предполагам знаеш, че безплатната EXSi не може да се ползва за комерсиални цели. Съответно имаш ли лиценз за него?
  3) Под поддръжка се има в предвид първоначална настройка, доколкото разбирам или ежемесечен/ежеседмичен одит на сървъра?
  4) Имаш ли някакъв IP адрес или .bin файл за тестване на скорости?

  Мерси
   
 5. Value

  Value New Member

  Рег.:
  Ноем 11, 2008
  Съобщения:
  23
  Харесвания:
  2
  Точки:
  3
  От: NL & FR VPS ★ 4GB RAM | 45GB SSD | 2 vCPU | 9,99 $/m ★ Безплатен Тестов Акаунт

  Здравей,

  Благодаря за въпросите.

  1. Машините са под наем. Това е и причината да мога да предложа толкова ниски цени.
  2. Това важеше когато имаше ESXi и ESX. Сега ESXi си има платена и безплатна версия, като няма ограничение за комерсиалните цели и на двете.
  3. Поддръжката включва първоначална настройка, както и ежемесечен одит на сървъра (бекъпи, натоварване, обновявания и тн.)
  4. Предпочитам да дам линк към файл за тестване на скоростта на ЛС. Не е добра практика да се пускат публично тия линкове.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice