One(visible) page site?

infoblok

Member
Здравейте!

Първо -извинявам се, ако не съм уцелил раздела!

По темата :
Искам да направя сайт, като тези, които продават определен продукт. Без менюта, без допълнителни екстри - само една страница с "pitch" на продукта и накрая да има бутон за заплащане, след което при изплащане на сумата, хората да бъдат прехвърлени към друга страница, която да им предоставя въпросния продукт. Става въпрос за дигитален продукт. Тоест, ще ми се при влизането им на страницата, продукта да се сваля автоматично и да не получават линка, който да могат в последствие да разпространят.

Има ли как да стане това нещо с wordpress, без да търся хора, пишещи код ? Готов съм да заплатя известна сума за тема, но се надявам да е единственото нещо, което ще ми е необходимо да плащам. Социални мрежи и други plug-in-и мисля, че няма да са ми нужни, имам някаква маркетингова стратегия за разпространяването, но е редно да направя сайта, за да я тествам. :D
Предложения ?
 

ReminD

Well-Known Member
Wordpress + Easy Digital Downloads. Има всичко необходимо + тракинг на фейлнати на определена страница юзери + някои други благинки. За симпъл неща е супер плъгина. Тема която и да е - зависи от нещото, което продаваш, но за симпъл плъгин това е нещото.
 
  • Like
Реакции: Sky

Горе