СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Предлагам Уеб Услуги, като фрийлансър от около 12 години, изграждам уебсайтове на wordpress и opencart от както платформите съществуват. Развил съм се предимно във SEO услуги, онлайн бизнес репутация и реклама. Имам богат опит и редица завършени проекти зад гърба си. Работя сам предимно, от време на време ползвам помощ от колеги, за по-големи проекти.

Ще се постарая да изградя добра и качествена репутация онлайн за Вашия бизнес, ще оптимизирам Вашия уебсайт за да привлече повече клиенти. Ще получите съвети и одит за състоянието на уебсайта Ви, както и какво може да се промени, кое е наложително, кое не и какво да се подобри.

Годините опит и доволните ми клиенти доказват опита и професионализма, който мога да предложа.
Услугите, които предлагам:

SEO одит:
Тази услуга представлява подробен анализ на уебсайта за откриване на проблеми, грешки и слаби места в уебсайта Ви. След анализа се определят действията за поправка и подобряване на уебсайта. Тази и другите услуги се предлагат в пакет. Тоест СЕО одит-а го правя при запитване за СЕО оптимизация на сайт, не предлагам услугата отделно.

OnPage SEO - оптимизация на самия уебсайт преди индексиране или реиндексиране от Гугъл. Тагове, мета тагове, заглавия, описания, ключови думи, оптимизиране на публикациите, оптимизиране на продукти, оптимизиране на изображения, карта на сайта и т.н. Оптимизация на скорост за зареждане на уебсайта, кеширане, поправки в сигурността и други

OffPage SEO - изготвяне на стратегия, SEO copywrite / копирайт, мониторинг, анализ на конкуренция, интеграция в социалните мрежи - реклама и бизнес присъствие, изграждане на имидж, YouTube SEO, Google Business SEO, индексиране, подбор на ключови думи, регистрация в директории, търсачки, изграждане на мрежа от линкове по няколко категории и ключови думи, настройки на сайта, писане на статии, изграждане на сателитни сайтове със собствен домейн и дизайн, блог, Копирайт услуги, настройване на рекламни кампании в Гугъл, Фейсбук, реклама в моя мрежа от сайтове, в мрежа от приятелски сайтове и други услуги.

Копирайтинг - Писане, пренаписване на качествено съдържание - статии, описания и т.н. Като както останалите услуги, тя не се предлага отделно, а в пакет към цялостно СЕО на сайт.

Забележка: Всички услуги се предлагат САМО в пакет за цялостно SEO, а не по отделно!

Ако не притежавате уебсайт, няма проблем, мога да помогна и с това. Като, ако сме се договорили за SEO, изграждането или редизайна на сайта Ви ще са безплатни! Вече не се занимавам с писане / пренаписване на сайтове използвайки код, изпозлвам готови платформи, предимно Wordpress, като частично ако кода на дадена тема не е труден мога да правя промени по темите. За онлайн магазини изпозлвам OpenCart. Разбира се, мога да работя и с други CMS платформи, като Joomla, Magneto, OSclass и други.

Предлагам услугите си на достъпни за всички цена, която е конкурентна за пакета от услуги, който е включен в нея. За да разберете, подробно какво включват услугите, се свържете с мен. Ще получите оферта с подробно описание на услугите.



ЗА КОНТАКТИ:
Уебсайт: https://seo.v.bg
ТЕЛ./ Viber / Telegram: 0897 758 715

Имейл: използвайте контактната форма в сайта ми или ми пишете тук

Коректен и лоялен съм бил към всичките си клиенти до ден днешен и такъв ще бъда в бъдеще. Харесва ми да работя с хора, които знаят точно какво търсят и искат. Така се нахъсвам повече и работя с удоволствие за клиента си, като винаги той получава и много бонуси отгоре, които при други биха стрували стотици, а имам и случаи с подарени услуги за хиляди левове. Тези думи клиентите ми могат да потвърдят, а освен всичко и приятели или познати и колеги с които съм имал взаимоотношения, включително не малко хора от Предприемач.com, като един от тях е и собственика на форума. Харесвам добронамерените и приятелски отношения, те са гаранция за качествено предоставена услуга а и отзоваване извън работата. Като освен всичко клиента трябва да се вслушва в съветите ми, а не да се прави на разбиращ, защото ако е разбиращ, нямаше да има нужда от подобен тип услуги и да ме търси или да търси другиго.
 
Последно редактирано:
какви са цените, пишете ми на лс :)
 

Горе