Украйна - Русия какво ви е мнението

След това което си написала директен репорт и се надявам да те баннат! Това е прекалено да пожелаваш смърта на хора... Срам и позор е вече това...
Тъкмо смятах да започна пълен доклад с цитати от непрестанните обиди и наслаждение от смъртта на хора на това унизително същество с антенката на глАвата. Нооо... може би тогава нещо друго ще стане ясно? Че например все пак на него му е позволено, щото застъпва гл.т. на западните медии и власти? И така, неговото поведение не е обидно, щото той не е от редовно пишещите в оная другата тема - а когато се е явявал там, е застъпвал пак медийно тиражираната позиция - така че шитните, с които ни залива, и езикът, който използва, не са тревожни за факторите, призоваващи към уравновесеност, необиждане, толерантност към различните гл. точки и т.н. Аа?:)

Но тва само допълва насладата и прави купона по-многопластов:)
 
Зеленски се показа като истински мъж,
Да, големия мъж, когото сащ-ците ебнаха публично пред целия свят. ;)
 
Да, големия мъж, когото сащ-ците ебнаха публично пред целия свят. ;)

Да, в очите на една шепа идиоти като теб и другите хохли тук. Целия свят друго говори, ама вие нали сте със сърпове и чукове в главите.


Иначе ПРИЗИВ КЪМ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ



"Свалете оръжието, предайте се, ако искате да си спасите живота". Не ми се превежда цялата реч, не знам Украински но се разбира всичко за българи. Цялото му изказване е много добро, дано някой русофил му се набие малко акъл в главата.
 
Малко инфо: Очаква се огромен протест в Беларус против Лукашенко и подкрепа за Украйна!

Но отиваме, към разрастване на войната! В Беларус има много руска армия и няма да е, чудно ако се стигне до гражданска война.
 
То не става въпрос да "се предадат". Кой да се предаде. Областите обявиха независимост, обявиха се за републики и поискаха помощ от Русия.
Вижте линка. Това е разговор между човек, които живее в Донбас и някъв дет се прави на журналист. И е показателен.

Ще ми дават някаква наконтена дърта кокошка, която ще говори, че сестра и била рускиня, но в момента говорела вече "красив украински" и работела в Киев.
Или с една дума набързо са я поукраинчили и вкарали в "правия път".
 
Последно редактирано:
Сега лятото като няма туристи от Русия не искам да ми реват и да ми искат помощи а аз с моите данъци да плащам за помощи на хотелиери..
А 44 милиона украйнци? То само 1 милион да приберем (Може пък да си оправим демографията).

Но море е малко вероятно да има като сезон за който и да е на черно море.
 
Целия свят друго говори,
Е, именно де - само говори. ;)

Когато разръчкаха войната бяха много ербап. Като замириса обаче, бързо се ометоха от там и оставиха зайо-байо сам.

То и ти много ляляш, ама с какво помагаш на фашагите реално? :)
 
Според всички клипчета дотук, руснаците просто обикалят из междублоковите пространства в търсене на военна техника и не обръщат грам внимание на лумпените с телефони.
 
Според всички клипчета дотук, руснаците просто обикалят из междублоковите пространства в търсене на военна техника и не обръщат грам внимание на лумпените с телефони.
И това какво ти говори? Дай да ги пуснем и тук да пообикалят тогава, ако не им харесва правителството, да влязат, да го сменят, а ние да си надупим като идват и да и хвърляме цветя и вода по пътя. Явно изобщо не са предвидили каква съпротива може да има, и че народа изобщо не ги ще. Да не говорим, че на повечето изобщо нищо не е казвано от войниците. Да си ходят в собствата страна като нито са подготвени, нито имат желание да се бият, от това което виждам.

Всичко това може да спре, ако Путкин нареди на чеченските говеда и на русначетата да се върнат обратно откъдето са дошли. При всеки друг случай, ще има война врата до врата и многобройни жертви.
 
Мъ Нанди, тоя е го ли разбра, че оспами темата да си прави реклама. Що изобщо му отговаряш.
 
И това какво ти говори? Дай да ги пуснем и тук да пообикалят тогава, ако не им харесва правителството, да влязат, да го сменят, а ние да си надупим като идват и да и хвърляме цветя и вода по пътя. Явно изобщо не са предвидили каква съпротива може да има, и че народа изобщо не ги ще. Да не говорим, че на повечето изобщо нищо не е казвано от войниците.

Ще видим колко ще продължи съпротивата като блокират пътищата към градовете и им свърши тоалетната хартия.

Руснаците още интернета не са им спрели, вие за геноцид говорите...
 
Тези санкции срещу Русия няма да работят те си имат собствена система като Swift така че с Китай ще се договорят.. По важното е как ние ще платим на Газпром за газа или вече няма да купуваме газ

Нандито /Странника тоест , дали разбра какво каза войничето за Зеленски тука? И за Байрактар

Russian soldiers, think about where are you going, into Kyiv with milion population where from every window you can get fucked up. You spent months in Rostow just to come to Kyiv and die. Everyone said that our president is a clown, but it turned out he is a Jocker who will fuck you up with bayraktars. You are young boys, you want to live, you dont know where are you going and we were born here, it is our land. When you enter Kyiv you will be fucked from everywhere, every Ukrainian has weapons and molotovs, we are buffed with Javelins and Stingers so we can fuck you for bombarding our homes, for shooting to our wifes and children. Your Kadyrow's general, elite fighter, got wiped with his kadyrow dogs. Just surrender, give up your weapons, we will feed you and treat you well unlike you, we dont shoot pow, we are good people. You will go back to homes, to your mothers and to your family, otherwise you just gonna die in Ukraine, and for what? Slava Ukrainie"
 
Последно редактирано:
Бахти капацитета си честно.

Russian OMON soldier called his brother
ОМОН - е полиция като начало.

само една шепа хохли и руски подлоги, продължават да пишат дезинформация.
Да, в очите на една шепа идиоти като теб и другите хохли тук.
Може би е крайно време някой да те светне, че хохлы викат на украинците.

Общо взето изчерпателна характеристика за достоверността на цялата плява, която бълваш със страшно темпо.
 

От последната минута, най-после някой да се закани на режима в Беларус. Преди няколко дни САЩ каза на всички американци в Беларус да напуснат страната незабавно.

https://www.bellingcat.com/news/202...g-use-of-cluster-munitions-in-civilian-areas/ ето и факти показващи използването на клъстърни бомби, забранени за използване. За който не знае, това е една от най-сериозните медии в ЕУ за разследвания, и имат много сериозни връзки с разузнавателни агенции, информацията винаги е много добре описана и поднесена.
 
Последно редактирано:
Истината те вбесява нали? Зеленски се показа като истински мъж, и не избяга както твоите медии лъгаха и пускаха пропаганда, дето даже тук се споделяше. Целия свят го уважава, без русия и още 5 страни, дето изобщо няма нужда да ги коментирам. Нианмар ...

И да, Васил Левски и Христо Ботев и те са ползвали хората за човешки щит така ли? Защото и те са били наясно, че не могат да се справят с турците, но са се били и са събирали хора. Айде стига с тая рашанска пропаганда, че повръща ми се от вас.
Aaaahahahahahhahaaaahahahahahaaaa...Вижте, вижте - Зельонский е съвременния Левски+Ботев+Гарибалди, че даже бих казал и Спартак. Батман! Сериозен тип с безупречно висок морал. И аз му се възхищавам...
 
Aaaahahahahahhahaaaahahahahahaaaa...Вижте, вижте - Зельонский е съвременния Левски+Ботев+Гарибалди, че даже бих казал и Спартак. Батман! Сериозен тип с безупречно висок морал. И аз му се възхищавам...

Да де, всички си мислеха, че е клоун, а излезе Жокер :) . Бръмчахте тук преди 20 страници как бил избягал през 3 страни. Не мога да разбера какво искате, първо мрънкахте, че е страхливец, че избягал, че ще избяга, сега пускате стари видеа какво е правил преди да стане президент. Човека го уважават в Украйна, и навярно изобщо не му пука какво мислят руски фашаги за него.
 

Горе