Реклама

+ Отговори на тема
Страница 1 от 3 1 2 3 ПоследноПоследно
Показване на резултати 1 до 10 от 22

Тема: Къде ми е трафика? :)

Регистриран от
    Jul 2007

Начално Къде ми е трафика? :)

Ето, че домейна ми www.onlineweightloss.info стана на 1 месец. За този период постигнах следното:
    според domain-pop.com: 98 backlinks от 8 домейна
    според iwebtool.com: 93 backlinks
    според Yahoo: 203 backlinks

Навсякъде показва различни неща. Но като цяло започва да се популяризира сайта, но си мисля, че е изключително бавно. Използвал съм си вече всички методи и не знам какво да направя за да се популяризира малко по бързо.

Моля експертите да погледнат сайта и да дадът своето мнение за неговата оптимизация и развитието му за този 1 месец. Дали домейна ми е много млад и затова Гугъл не го бройка много много.

Или просто всичко си е нормално и много бързам ?????

Регистриран от
    Apr 2006

Начално

Еми линковете от Гугъл се отчитат по-трудно. Там се иска много нерви и търпение, както и добри сайтове, които да сочат към теб - тях ги отчита. Най-добре в това се справя Yahoo. Те си отчитат без грешки, не са тромави и забутани като конкурентите си.

Регистриран от
    Apr 2006

Начално

Хубав пост с конкретни въпроси

Относно линковете всяка търсачка ще ти отчита различно защото ги намират по различно време отделно Г не показва директо всички линкове които бота е намерил ами прави ъпдеит от време на време (обикновено преди пр ъпдеит но този път ъпдеита на лнковете мина а все още няма пр ъпдеит - но това е друга тема)

Какво е положението в Г

показва 202 индексирани пеиджа

Код:
    site:www.onlineweightloss.info ***-sjpked
    показва 162
    или 162 страници са в съплементъл индекса (кофти че спряха показват кое допълнителен резултат но да се радваме че командата все още работи)

Какво може да се направи ?

1. диип линкинг до всеки един вътешен пеидж от няколко добри сайта със сходна тематика

2. продължаваш да трупаш линкове към главият домеин тои ще им предаде ПР като получи (

3. трябва да мине време докато подеиства...

Онпеидж оптимизация

хоума има хубав таитъл но този таитъл се повтаря навсякъде и само накрая добавяш името на под категорията/ статията това се води повторение и изглежда спамърско второ намаляваш си шанса да се ранкнеш за малки киурди

Код:
    Online Weight Loss | Fast Weight Loss Diet | Fitness
    Тук по добре да оставиш само фитнес или най-добре някои лонг теил киурд свързан с фитнеса Киурдите и десрипшъна са като на хома направи ги релеитид с фитнеса

Код:
    Online Weight Loss | Fast Weight Loss Diet | Cucumber Avocado Salad
    Cucumber Avocado Salad е правилният таитъл според мен и има вероятност да захапеш трафик за това или за някои по брутален лонг теил които да се конвертира защото ще намерят това което търсяр

дескрипшъна и киурдите за тази статия са добре и трябва да се постараеш навсякаде да са така Мисли за дсесрипшана като за сеилс текст които да ги накара да килнат бъди кратък и не слагаи повече от 2-3 киурда в него

включително и на хома където таитъла и дескрипшъна трябва да ги направиш по леки избери само 4-5 киурда макс и гледаи да не се повтаря толкова уеигхт лосс

а и
    Код:
    <meta name="author" content="Weight Loss " />
    изглежда супер спамерско по добре си сложи името на домеина...

засега толкова като го оправиш ще продължим беседата

П.С. Тук там ми е струва много болда аз си го позволямва веднъж дваж на страница (блинки го плзва по често но такъв ми е стилът)

Ако ползваш Веб СЕО не се притесяваи да имаш по нисък процент на киурдите отколкото препоръчва. Винаги може да стъфенш тук там някои рилеитед киурд

ППС тези двоини киурди в урлата също не ми излеждат много готини
    www.adx.bg | www.predpriemach.net | seo audit services | www.semconsult.com
    "I hope you enjoy my work and support the true creators of the game by not buying copies and fakes"

Регистриран от
    Jul 2007

Начално

Прекрасен анализ и добри съвети

Опитах се да изпълня това, което ми каза до колкото ми позволява CMS който ползвам.

Повечето от статиите там отговарят на изискването да имат 2-3 keywords и описанието е абсолютно по темата. Всички следващи статии съшо ше отговарят на това изискване.

Сега продълважавам да мисля как да получа повече качествени backlinks

Ако трябва още нещо да се направи по onpage оптимизацията или каквото и да било друго ще се радвам да го "чуя".

Регистриран от
    Apr 2006

Начално

Ако имаш някакъв трафик освена с адсенс може да пробваш да го монетизираш с някоя афилиейт програма от нашият списък почти всички имат продукти в нишата а комисионите са солидни
    www.adx.bg | www.predpriemach.net | seo audit services | www.semconsult.com
    "I hope you enjoy my work and support the true creators of the game by not buying copies and fakes"

Регистриран от
    May 2007

Начално

Както каза coolice, монетизиране чрез афилиейт програми може да доведе до доволни доходи - в някои случаи над $50 комисионни на продажба.

Най-продуктивният начин да се изкарат добри пари с афилиейт програми като направиш ревю на даден продукт. Ревютата не само убеждават, когато са написани качествено, но и продават много повече от един прост линк към продукта в страничния панел.
    Креативен.ком - витамини за вашия блог

Регистриран от
    Jul 2007

Начално

Ще сложа и афилиейт продукти. Всичко с времето си. Сега съм се концентрирал върху съдържанието, оптимизация и популяризиране и чак след това ще започна да мисля за монетизиране. Между другото имам 2 адсенс клика за първите 30 дена на домейна, които са ми донесли 28 цента.

Регистриран от
    Feb 2007

Начално

незнам дали скоро си оправил title на страниците но в момента са ти от по 1 дума и то такава че шанса ти да се класираш за нея клони към 0.пробваи някакви по дълги фрази а не Fitness където има 359,000,000 саита конкуренция.първата картинка я направи активен линк и и сложи алт текст.първият <h1> да е като титъла.последните думи които виждат търсачките да са като титъла.

Регистриран от
    Jul 2007

Начално

да постои така 1 месец, за да видя как ще потръгне и след това пак ще променям

Регистриран от
    Mar 2007

Начално

Мога да ти препоръчам да използваш WEB CEO инструмента да ти анализира страницата, съответно да видиш как по-добре да направиш оптимизацията
    -----------------------------------
    Малко разврат с DOGFART
    -----------------------------------

+ Отговори на тема

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно мнение: 22-02-2010, 20:46
  2. Причини за спад в трафика
    By aquilax in forum Оптимизация за Търсачки
    Отговори: 2
    Последно мнение: 29-06-2009, 20:29
  3. Помогнете за трафика !!!
    By chopara in forum Парите в Интернет - Make Money Online
    Отговори: 12
    Последно мнение: 26-04-2009, 12:18
  4. Как да монетизирам трафика
    By solay in forum Парите в Интернет - Make Money Online
    Отговори: 2
    Последно мнение: 11-04-2008, 00:34
  5. Къде мога да видя трафика на блога си ?
    By BHuMaHuE in forum Webmaster Help - Секцията на Експертите
    Отговори: 10
    Последно мнение: 14-02-2008, 00:38

Правила за писане на мнения