Хубав пост с конкретни въпроси 
Относно линковете всяка търсачка ще ти отчита различно защото ги намират по различно време отделно Г не показва директо всички линкове които бота е намерил ами прави ъпдеит от време на време (обикновено преди пр ъпдеит но този път ъпдеита на лнковете мина а все още няма пр ъпдеит - но това е друга тема)
Какво е положението в Г
показва 202 индексирани пеиджа
показва 162
или 162 страници са в съплементъл индекса (кофти че спряха показват кое допълнителен резултат но да се радваме че командата все още работи)
Какво може да се направи ?
1. диип линкинг до всеки един вътешен пеидж от няколко добри сайта със сходна тематика
2. продължаваш да трупаш линкове към главият домеин тои ще им предаде ПР като получи (
3. трябва да мине време докато подеиства...
Онпеидж оптимизация
хоума има хубав таитъл но този таитъл се повтаря навсякъде и само накрая добавяш името на под категорията/ статията това се води повторение и изглежда спамърско второ намаляваш си шанса да се ранкнеш за малки киурди
Код:
Online Weight Loss | Fast Weight Loss Diet | Fitness
Тук по добре да оставиш само фитнес или най-добре някои лонг теил киурд свързан с фитнеса
Киурдите и десрипшъна са като на хома направи ги релеитид с фитнеса
Код:
Online Weight Loss | Fast Weight Loss Diet | Cucumber Avocado Salad
Cucumber Avocado Salad е правилният таитъл според мен и има вероятност да захапеш трафик за това или за някои по брутален лонг теил които да се конвертира защото ще намерят това което търсяр
дескрипшъна и киурдите за тази статия са добре и трябва да се постараеш навсякаде да са така Мисли за дсесрипшана като за сеилс текст които да ги накара да килнат бъди кратък и не слагаи повече от 2-3 киурда в него
включително и на хома където таитъла и дескрипшъна трябва да ги направиш по леки избери само 4-5 киурда макс и гледаи да не се повтаря толкова уеигхт лосс
а и
Код:
<meta name="author" content="Weight Loss " />
изглежда супер спамерско по добре си сложи името на домеина...
засега толкова като го оправиш ще продължим беседата 
П.С. Тук там ми е струва много болда аз си го позволямва веднъж дваж на страница (блинки го плзва по често но такъв ми е стилът)
Ако ползваш Веб СЕО не се притесяваи да имаш по нисък процент на киурдите отколкото препоръчва. Винаги може да стъфенш тук там някои рилеитед киурд 
ППС тези двоини киурди в урлата също не ми излеждат много готини