При теб ще е проблема. При мен излизат коректно. Само статистиката на адсенса ми прави проблем от 10.00 часа.

Някой забелязал ли е че всички сайтове са с PR - unranked?? Има ли някой идея какво се случва? Или аз имам някакъв проблем с тулбаровете?
Ако знаете нещо дайте малко инфо моля.
При теб ще е проблема. При мен излизат коректно. Само статистиката на адсенса ми прави проблем от 10.00 часа.
Всичко има начало и край, дори времето и вселената! Само човешката глупост е безкрайна! - Перифраза по Айнщайн
http://www.youtube.com/watch?v=QfrmpO37YtA
Наред е всичко, пробвай от http://www.prchecker.info/check_page_rank.php
There are 7 billion people in the world and every single one is a diamond in some stage of being polished. Life is either going to polish you up or grind you down. And the difference between the two lies in how much hope you have, how much faith you have in the fact that you do carry something special on the inside... that's waiting to get out. Many give up, not knowing they were only 10 minutes from triumph.
Живота е твърде хубав, за да губиш време да се караш с хората !
ОВОС полезна статия за еколози еко проект
Ако използваш някакво приложение към браузера, пробвай да го обновиш.
Ако ползваш добавката за Mozilla - SeoQuake - трябва да ъпдейтнеш......
ок. Благодаря за помоща. Сега ще обновя приложенията. Ползвам SEO for Chrome и Alexa toolbar. И двата ми показват едно и също.
Не знам каква е точно причината, но това се появи за пръв път преди около 10-ина дни. Повечето мнения са че това е края на пейджранка, вчера отново баха унранкд, сега е окей
"Най-първата компанията, която основах, фалира със страшна сила. Втората ми компания фалира малко по-скромно, но въпреки това фалира. Третата си фалира както трябва, но всичко беше ок. Възстанових се бързо. Четвъртата ми компания почти не фалира. Петата ми компания беше PayPal."
да и при мен е този проблем но на някой сайтове го дава PR на форума ми го дава примерно 4 .....не вярвам да махнат PR
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)