Сравнително често се задават този въпрос и по форумите, и по блоговете и т.н. Заради това не е ли по-добре да оформим резултатите ето тук в една анкета ?
ПИБ
Пощенска
Експресбанк
ОББ
ДСК
Уникредит Булбанк
Хеброс + Биохим
Прокредит
Алфа Банк
Интернешънъл Асетс Банк
ЦКБ
Сравнително често се задават този въпрос и по форумите, и по блоговете и т.н. Заради това не е ли по-добре да оформим резултатите ето тук в една анкета ?
Според мен зависи и коя е банката издател, лично на мен са ми отказвали да осребрят чек от Гугъл в ПИБ, но от други издатели не е имало проблем.
Зависи дали си от София или от провинцията. Аз съм от дълбоката провинция и ме мотаят по два месеца за да ми осребрят 4ека. В София има клон на City bank там би трябвало да става най-бързо защото на гоогле 4ековете са от тази банка.
Райфайзен
Де го?Първоначално изпратено отgodjara
Незнам то4но каде се намира 4ух по дарик радио 4е има такъв но незнам адреса.
И аз бих дал едно рамо на това мнение. Няма го като опция, но ще гласувам за него. Нямал съм опит с другите и не знам, но с Райфайзен не съм имал проблеми. Всичко е като останалите - като перион на осребряване, такси и т.н. Вече никоя доколкото си спомням не предлага изкупуване на чекове, така че всички ми се виждат почти еднаква.Първоначално изпратено отSobieski
Но за убслужване - всеки клон си е индивидуален.Някой ще каже това какво общо има, еми има ако всеки месец им досаждаш с чек за осребряване.
Хубаво е да ти минава екстра.
![]()
Аз съм доволен поне преди година когато ми се наложи от биохима на царевец там без да си отварям сметка само го осребрих платих 10$ тва беше
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)