| Реклама |
|
|
||||
|
||||
|
Хубав списък, може да ми свърши работа, особено ако позволяват линкове. По какъв критерий са подредени? За да стане още по-добър списъка, може да се подредят по PR и Alexa.
|
|
|
||||
|
||||
|
перфектен си даже си адднах тази страница уха дръжте се идвам
| Запознанства |MarketHealth - Europe| Запоследно променено от westside : 28-02-2009 в 13:40 |
|
|
|||
|
|||
|
много добре
скоро ще ги наобиколя ако някой ги е минавал тези, линковете като се сложат реални ли са ? или си стоят текст ? |
|
|
||||
|
||||
|
Сайтовете заобяви са подредени по азбучен ред (за да избегна дублирането).
Доста от тях си дават реални линкове. |
|
|
||||
|
||||
|
Значи въпросните сайтове стават за продажба и промиции, така ли да разбираме? Аз за някои съм чувал, но определено списъка тук е доста попълен от това, което имах като идея за тях.
Може ли малко повече инфо, то сорта: колко време седи обявата (ако има случайно да се задават дати), предполагам се класират по дата (?най-новите са най-отгоре). Благодаря за списъка, мисля скоро и аз да се заема с него. Мерси...
|
||||
|
||||
|
Ихааа, не вярвах че има толкова много сайтове за обяви. Преди време опитах в няколко сайта с обява да популяризирам и да си "донеса" трафик, получава се.Скоро не съм го практикувал, може би трябва да се заема пак да попускам тук-таме. Страхотен списък, браво!
|
|
|
||||
|
||||
|
мерси такамото мисля да налазя някой друго
|
||||
|
||||
|
Забелязвам два леки проблема:
1. Повечето сайтове не дават жив линк (от първите 20, които пробвах... 1 линк). 2. Съдейки по Alexa, няма много трафик. Честно казано след 20 сайта се отказах |
|
|
||||
|
||||
|
пусни обява в craiglist тогава
| интернет, обяви, сайтове |
| Активни потребители,които разглеждат тази тема: 1 (0 члена и 1 гости) | |
| Опции за темата | |
| Display Modes | |
|
|
Подобни теми
|
||||
| Тема | Автор на темата | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Предлагам размяна на ВИП обяви в сайтове за обяви | AMOUN | Размяна на линкове | 3 | 04-02-2010 21:29 |
| Кажете ми сайтове за обяви за имоти... | incessantforce | Webmaster Help - Секцията на Експертите | 5 | 11-06-2009 20:07 |
| проверени сайтове за безплатни обяви | happyslacker | Webmaster Help - Секцията на Експертите | 4 | 22-02-2009 02:18 |
| Най-големите Световни сайтове за Онлайн Обяви | niks | Парите в Интернет - Make Money Online | 1 | 06-08-2008 03:37 |
| US сайтове за обяви | Sobieski | Инструменти за Уебмастъри - Webmaster Tools | 2 | 06-12-2007 23:17 |