Реклама

+ Отговори на тема
Показване на резултати 1 до 5 от 5

Тема: сорс за блога

Регистриран от
    Aug 2007

Начално сорс за блога

здравейте пичове, искам да попитам дали всеки от вас пише сам статиите в блога си, и дали са базирани на познания или всеки скрейпва по нещо от някъде и го превежда или преразказва?

Това ми е малко като проблем за моя блог, който ме мъчи в момента
    И понеже съм в началото и сега почвам да се занимавам с това ми е малко трудно да пиша статиите.

Поздрави...

Регистриран от
    Jul 2007

Начално

Пишем си статиите сами. разбира се, използваме информация като основа, но много я обогатяваме и развиваме, за да бъде полезна и интересна.

Дано съм изразила общата практика ако не - -поправете ме
    Как се монетизира блог - Информация за различните начини за изкарване на пари от блогване
    Пътеводител за интернет пазаруване - Информация за онлайн магазини с доставка до България
    Далеч от свеки - Практични съвети как да живеем самостоятелно и да управляваме ефективно бюджета и домакинството си

Регистриран от
    Aug 2007

Начално

Цитат Първоначално изпратено отfinty
    Пишем си статиите сами. разбира се, използваме информация като основа, но много я обогатяваме и развиваме, за да бъде полезна и интересна.

Дано съм изразила общата практика ако не - -поправете ме
    Общо взето преразказ с добавяне на информация от ваша страна и съвсем друго оформление на текста?

Регистриран от
    May 2007

Начално

Аз пиша по познания. Само когато не съм сигурен в истината на това, което пиша, търся повече информация по въпроса.

Принципно ново съдържание няма. Почти всичко, което пишем, е казвано и преди от други хора. Просто понякога трябва да знаеш как да използваш източниците на информация...
    Креативен.ком - витамини за вашия блог

Регистриран от
    Jul 2007

Начално

Ами не - по-скоро избираш тема която те интересува, прочиташ доста материали по нея, виждаш какво е преразгледано много пъти и кое е недообяснено и недоразказано и се насочваш натам. Целта ти не трябва да е да постнеш 1002рия материал за нещо познато, а да направиш 1вия за нещо ново.

Може да се основаваш на материали които вече си чел, това е нормално, но те да са с чел ти да си развиеш идеята, а не да правиш преразказ било то и с елементи на разсъжнеие, върху тях.
    Как се монетизира блог - Информация за различните начини за изкарване на пари от блогване
    Пътеводител за интернет пазаруване - Информация за онлайн магазини с доставка до България
    Далеч от свеки - Практични съвети как да живеем самостоятелно и да управляваме ефективно бюджета и домакинството си

+ Отговори на тема

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Подобни теми

1. чекове
    By huligana90 in forum Банки | Разплащателни Системи
    Отговори: 8
    Последно мнение: 23-05-2009, 16:37
  2. Fun Блога
    By TaloV in forum Проблогинг - ProBlogging
    Отговори: 2
    Последно мнение: 04-06-2008, 18:07
  3. чекове
    By alfabeta in forum Парите в Интернет - Make Money Online
    Отговори: 4