Здравейте колеги. Обръщам се към Вас с мисълта, че ще можете да ми дадете някои идеи. Ето я и моята история: преди около година започнах да се занимавам с онлайн търговия. Поръчвах часовници и очила от китайските сайтове и ги продавах тук с малка надценка. Бях доволен, че печелех и че си имах редовна работа. Продавах в ФБ и в Продавалник, не съм се занимавал да отварям онлайн магазин. Както вече си помислихте, продавах малки количества и нямах нужда от фирма. Обаче стана така, че конкуренцията стана прекалено много и клиентите намаляха. Говоря Ви за това, че един часовник, който преди продавах за 30лв., сега не мога и за 15лв. да го продам, в случай, че този часовник го вземам за 18лв. от производител. Тоест цялата работа се обезсмисли и спрях търговията. През тази 1 година научих много неща за продажбите и маркетинга и сега просто си стоя така. Други възможности от китайските сайтове вече едва ли има, понеже БГ пазара в момента буквално е залят от такива стоки. Само за сравнение - преди година в Продавалник имаше 4 000 обяви за часовници. В момента има 13 000 обяви. Интересувам се от афилиейт маркетинга, но не владея английски перфектно и не знам дали ще успея да се справя. Писането на статии и подобните услуги не ми се отдават... А сега накъде...?