Въпрос към хора разбиращи от CPA / адс

ReminD

Well-Known Member
CPL - за лийдове
price 90$ CPL
expecting CR 8-9%

Това е от CPA мрежа офертата им.




Тази оферта как ви се вижда? Това, или проба грешка, с няколко рекламни мрежи, и да си водим ние трафика?
Офертата е от CPA сайт, не работят директно те с фунелите, но потвърждават за валиден / невалиден лийд като гаранция, ако нещо не е наред. При 8 часа active / running - около 20-тина лийда.

Та на ден тези 1800$, които сигурно голяма част е по посредниците - лошо няма. Ама какъв е шанса някой човек да ми ги движи тези неща - Фунел сайта ще е наш - и навярно ще излиза по-евтино?
Офертите от рекламни мрежи, не фейсбуук / гугъл - варират към 3-4к за подходящ план. Тук вече не знам конвърт какъв ще има, трафика дали ще е ок, пък фалове с рекламата и какво ли още не...

Някой, който се занимава да си каже мнението и за CPL-а дали ви се вижда ок, и за собствен фунел и реклама наша дали си струва.


Ако искате и на лично.
 
Последно редактирано:
Минал съм през голяма част оферти на MaxBounty, CPAGrip, CPALead и кои ли още не платформи и смятам, че мога да дам мнение по въпроса, но не можах да разбера конкретно за какво питаш 😄
Защо се дърпаш от Facebook и Google за CPA оферти? Като направиш Landing Page-a да изглежда леджит за crawl ботовете няма да ти отхвърлят рекламите или да ти блокират акаунта, смятам че най-добрия трафик за ЦПА и Афилиейт са точно във ФБ и Гугъл :).
 
Как не разбра - защото ползваме ние лийдовете. Live traffic е по-лесно от това да рънваме 2 седмици за 200 лийда, и после да се прозвъняват.
 
Колко пари ще ми излезе на Лийд - средно, за специфични страни според теб? Така е по-добре, че лендинг страницата е наша, и може да се променят нещата и да се добави още инфо за лийда. Само че на нас ни трябват през деня тези лийдове, защото се контактват на момента, когато се добавят, реално влизат в loop за waiting for call...

А пък онези са скъпи, но са много удобни, и както се договорим, след 15-20 минути идва лийд
 
Последно редактирано:

Горе