Петък, една тема за фрилансъри зайци и ловци канибали :)

freelanСЪР

Well-Known Member
И разцъквам фриланс.бг, щото 3 месеца не съм ги анализирал и още първите "обяви" ме изпрафирват.
Гледайте тук какво става... Мята ловеца два моркова и абсолютно всички зайци изкачат из гората хаха даже може и каталог с наличността да си направиш. Всяко заЮ маха щастливо с опашка.. а ловеца НИКОЙ не го знае. Че ги отсрелва ли, моркови ли ще мета. Профил НЯКАКЪВ, няма данни, няма фирма, няма нищо, но пък се оказва, че май и той е заЙО (виж профила - умения) 😆 😆
Друг ловец, пак без данни и история, пък директно с лопатата и мерки на дупката директно взима тук 😇

Гледам на собственика долу линковете - ми то уеб дев, после се чудя ква е далавера изобщо и целта в крайна сметка и има връзка всичко това с действителността... и ми се приплаква за зайчетата агейн ахаха

И понеже друг ЯВНО подобен сайт няма в бг, а Блинки ЯВНО му се пие бира.. с едни хора, а и мислите са му в центърот на Женева, се си мисля - бе кога някой ще поеме таз отговорност, да вземе да посредничи КАТО хората в тази драма. Да отсява ловците, да отсява зайците, да вземе накрая нещо смислено и полезно да се направи.
Ето, Суперхостинг имат някаква галимация подобна за техни клиенти. Ако някой е проверявал, ако не - да провери. Има сортаж, има бюджети, има изисквания, има доверени/недоверени, малко измислено, но го има. А те са само хостинг фирма, уж.
Е? Питам си аз, никой ли не може да съУмее да го измисли, как да контролира по някакъв начин тези мераци, това дерзание, защото сега е една голяма манджа с грозде. А имайте напредвид, че тепърва ще изкачат зайци от гората... тва немимуемо щото реалността го предполага. Ловци също бол, както се вижда дори тук в този спамерски форум 😉
 
ще те игнорирам, остави ги да се сгромолясат. Никой няма да ги помни с добро. Денков се опита да подкупи администрацията. ППДБ са приключени. Очите им са празни.
 
ППДБ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА АКУМУЛИРАТ ЕНЕРГИЯТА НА УМНОКРАСИВИТЕ, СОФИЯНЦИ ВИЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ СЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ ГРОТЕСКА.
 
ДЕФЕ! 🙄

Я дай насам от твойто 😆
Подкуп на администрацията, но и той на думи. 269 милиона, неясни,по думите на денков даде ли ви ги, не ли? Кой какво ще усвои, за мен и за много други Денков е RB. Наливане на пари в една дупка.
 

Горе